Κατερίνα Λυπηρίδου: Μιλά για τη συνεργασία της με την Ελένη Κοκκίδου στη «Μουρμούρα»
Media

Κατερίνα Λυπηρίδου: Μιλά για τη συνεργασία της με την Ελένη Κοκκίδου στη «Μουρμούρα»

Υστέρα από τρία χρόνια που είχε να εμφανιστεί στη «Μουρμούρα», υποδύθηκε ξανά σε ένα ξεχωριστό guest την Αντιγόνη, την κόρη της Βούλας και του Μηνά.

Η Κατερίνα Λυπηρίδου μίλησε στην «Espresso» για την έκτακτη εμφάνισή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha και για τη συνεργασία της με την τηλεοπτική μαμά της!

«Κάθε φορά είναι μια πολύ ευτυχής στιγμή όταν πρόκειται να δουλέψω με την Ελένη Κοκκίδου. Και αυτό έχει γίνει ακόμη τρεις φορές όταν σπούδαζα στο τρίτο έτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αλλά και το 2010 στη θεατρική παράσταση “Λυσιστράτη”. Την εκτιμώ πολύ την Ελένη για το ταλέντο της. Οταν μου πρότειναν για πρώτη φορά να παίξω την κόρη του ζευγαριού, ήταν για το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, όπου θα γιορτάζαμε οικογενειακά», λέει και συνεχίζει: «Φέτος τα πράγματα ήταν πιο ζεστά στο γύρισμα, γιατί πλέον ξέρω και το χιούμορ του Αντώνη Αντωνίου».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Λυπηρίδου μίλησε για τη σειρά, της οποίας είναι μεγάλη fan. «Για μένα, που είμαι 21 χρόνια ηθοποιός, είναι παρήγορο που μια σειρά σαν τη “Μουρμούρα” έκλεισε τέσσερα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και πάει για την πέμπτη. Μια σειρά που μέσα στην οικονομική κρίση χαρίζει ξενοιασιά στους Ελληνες, στηρίζει την ελληνική μυθοπλασία, ενώ στέκεται αξιοπρεπώς απέναντι στο τηλεοπτικό φαινόμενο “Survivor”» επισημαίνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved