Μπρούσκο: Ο Πάτροκλος βρίσκεται σε απόγνωση κι αυτό τον κάνει ακόμα επικίνδυνο
Media

Μπρούσκο: Ο Πάτροκλος βρίσκεται σε απόγνωση κι αυτό τον κάνει ακόμα επικίνδυνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, η Αναστασία έχει πάρει τα βουνά και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ο θάνατος του παιδιού της ακόμα την βασανίζει και φαίνεται να σκέφτεται την αυτοκτονία, τώρα ο Σήφης και ο Ματθαίος προσπαθούν απεγνωσμένα να την βρουν.

Εν τω μεταξύ οι γονείς της Στέλλας έχουν φτάσει στην Κρήτη κι η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου για τον Ματθαίο, έτσι τους ανακοινώνει τον χωρισμό του με την κόρη τους.

Ο Πάτροκλος βρίσκεται σε απόγνωση κι αυτό τον κάνει ακόμα επικίνδυνο, αφού η Δήμητρα εξακολουθεί να αρνείται την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.. ενώ βλέπουμε, ότι εκείνη αποφασίζει να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στην γνωριμία της με τον Κυριάκο Σωτηρίου, τον δικηγόρο. Ο Νεκτάριος με την Αλεξάνδρα από την άλλη, ανακοινώνουν τον επικείμενο γάμο τους στον Αχιλλέα και στη Μελίνα, όπου και του ζητούν να μπει κουμπάρος.

Ο Διαμαντής έχει κατέβει στην Κύπρο για να βρίσκεται στο γάμου του Νεκτάριου, από την άλλη όμως, έχει υπό παρακολούθηση την Χρυσάνθη, η οποία συναντιέται κρυφά με τον Μανούσο, προκειμένου να την βοηθήσει να βγάλει από τη μέση τον Διαμαντή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved