Media

Ένταση στο Πρωινό με την ανάρτηση και την διάψευση του Καρύδη για τον καρκίνο:«Eίναι καραγκιοζιλίκι»

Gossip-tv Team

Ο Ντίνος Καρύδης χθες ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ηθοποιός έγραψε, όπως σας ενημερώσαμε, στο facebook:

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αύτη τη φορά. Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας .Μπορεί και για πάντα. Την αγάπη μου σε όλους ακόμη και σ' αυτούς τους ελάχιστους που με πίκραναν. Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα'χω fb να επικοινωνούμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!».
Λίγες ώρες όμως αργότερα sxol;iase: «Στην κλινική θα πάρω το έργο και θα το μελετάω... Μπορεί να τη γλυτώσω και να ανέβει τον Οκτώβρη. Σας περιμένω όλους». Kαι στη συνέχεια διέψευσε ότι έχει καρκίνο.

Την ανάρτησή του και την διάψευση του ηθοποιού σχολίασε η ομάδα του Πρωινού και υπήρχε απίστευτη ένταση!

«Είναι δυνατόν τώρα ρε παιδιά να εξαργυρώνει την συμπαράσταση που είχε από τον κόσμο με τη θεατρική του παράσταση τον χειμώνα; Δηλαδή σου λέει: "Eύχομαι να αποδείξετε την αγάπη που εισέπραξα τον χειμώνα που θα κάνετε ουρές στο θέατρο με την κωμωδία". Παιδιά, αυτό είναι καραγκιοζιλίκι», είπε ο Κώστας Τσουρός. Η Σάσα Σταμάτη τόνισε «δεν ξέρω εάν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω»! Η Φαίη Σκορδά σοκαρισμένη τους άκουγε να σχολιάζουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved