Τελευταίο επεισόδιο για φέτος στο «Σόι σου»
Media

Τελευταίο επεισόδιο για φέτος στο «Σόι σου»

Ένας… κακοποιός απειλεί το «Σόι»! Και αυτός ο κακοποιός δεν είναι άλλος από τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Ο ηθοποιός μιλά για τον ρόλο του στη σειρά του Alpha στην οποία υποδύεται τον Χρυσόστομο σε δύο επεισόδια γεμάτα κωμικές καταστάσεις.

«Ο Χρυσόστομος είναι ένας κακοποιός, αλλά επειδή έχει υπάρξει παπαδοπαίδι και θρήσκος, είναι καλός κατά βάθος» λέει ο Σωτήρης στην «Espresso» και συνεχίζει αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την εμφάνισή του στο σίριαλ. «Αναζητώντας μια εικόνα, μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας κι έτσι ξεκινούν όλα» μας λέει, αλλά αρνείται να αποκαλύψει περισσότερα για να μη χαλάσει την έκπληξη. Περιορίζεται στο να μιλήσει για το κλίμα στα γυρίσματα.

«Αν κι αυτά είναι τα τελευταία της σεζόν, πρέπει να ομολογήσω ότι όλοι ήταν ευχάριστοι και δημιουργούσαν μια ωραία ατμόσφαιρα, στην οποία ενσωματώθηκα κι εγώ πολύ γρήγορα. Κανείς δεν γκρίνιαζε και πιστεύω ότι είναι κι ένας λόγος που πάει καλά αυτή η σειρά».

Ο ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει τρεις μέρες γυρίσματα για τα συγκεκριμένα δύο επεισόδια, ενώ πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα για την ταινία «Ο θησαυρός του μακαρίτη», που υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved