Μπρούσκο: Οπλισμένος κι επικίνδυνος ο..
Media

Μπρούσκο: Οπλισμένος κι επικίνδυνος ο..

Αχιλλέας και Νεκτάριος, πιστεύοντας ότι η Δήμητρα κινδυνεύει, την πείθουν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, να μεταφερθεί στο σπίτι των Ματθαίων ωσότου συλληφθεί ο Πάτροκλος.

Στο μεταξύ στα Χανιά, οι αναφορές στα εγκλήματα που ‘χει διαπράξει ο Διαμαντής παίρνουν και δίνουν, ενώ ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι ήρθε το τέλος της ‘αυτοκρατορίας’ του. Παρά τον φόβο ν’ αγγίξει το μωρό της, η Στέλλα δεν παύει να δίνει εντολές στο πώς θα το φροντίσει η Αναστασία, σπάζοντας τα νεύρα του Ματθαίου. Η Στεφανία, βάζει όρους στον Σήφη, που αφορούν στη συμβίωσή του με την Πάολα.

Η Κωνσταντίνα τα χάνει ευχάριστα μετά από μια πρόταση που της απευθύνει ο αστυνόμος Αρχοντάκης, ενώ παράλληλα η Δάφνη τρώει τα σίδερα συνειδητοποιώντας ότι ‘χάνει’ τον Μύρο και μάλιστα από μια γυναίκα που είναι φτυστή η Charlize Theron. Έντρομη η Πάολα, βλέπει τον Σήφη να παίρνει το όπλο του, φεύγοντας για να συναντήσει τον πρώην αρραβωνιαστικό της, που έχει έρθει στη Κρήτη με άγριες διαθέσεις.

Την ίδια στιγμή στην Κύπρο, η Μαρίνα πηγαίνοντας να βρει τη μητέρα της στο κτήμα Δημοσθένους, βλέπει τον Πάτροκλο οπλισμένο και απειλητικό απέναντι στη Δήμητρα και πανικόβλητη ειδοποιεί τον Νεκτάριο και τον Αχιλλέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved