Οι τηλεοπτικοί Survivor
Media

Οι τηλεοπτικοί Survivor

Ο χώρος της τηλεόρασης είναι δύσκολος, σκληρός και λίγα είναι τα πρόσωπα εκείνα τα οποία έχουν καταφέρει να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή για πολλά χρόνια. Και όχι απλά να παραμείνουν στην τηλεόραση, αλλά να συνεχίσουν και να τα πηγαίνουν καλά σε νούμερα τηλεθέασης. 

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η 53χρονη παρουσιάστρια βρίσκεται στην ιδιωτική τηλεόραση από την αρχή της, το 1989, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο δημοτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης ΤV 100. Το 1991 μετακόμισε στον ΑΝΤ1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα», όπου παρουσίαζε τα νέα από τη βόρεια Ελλάδα, και την επόμενη δεκαετία, μετά από μια μικρή στάση στην ΕΡΤ3, στον Alpha. Έκτοτε παρουσιάζει με τεραστία επιτυχία το "Πάμε" πακέτο», που μετρά 12 σεζόν.

Μαρία Μπεκατώρου

Αν και βρίσκεται πολλά χρόνια στην τηλεόραση, άργησε πολύ να μπει στα «σαλόνια», των μεγάλων καναλιών. Η. 43χρονη σήμερα Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε την καριέρα της το 1992 στο Τηλεάστυ με καλλιτεχνικό ρεπορτάζ και αργότερα ανέλαβε την πρωινή εκπομπή του καναλιού, την οποία, και κράτησε για πολλά χρόνια. Εκεί έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος και η Δέσποινα Βανδή. Μόλις το 2010 μπήκε στο Mega ως συμμετέχουσα στο Just the two of us και μία σεζόν αργότερα πήρε την παρουσίαση του «Master Chef Junior» κρατώντας παράλληλα και το πρωινό στο Τηλεάστυ. Από το 2013 ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, με τα «Καρντάσιανς», το YFSF και το «Πρωινό Σου Κου».

Ελένη Μενεγάκη

Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και της τηλεόρασης από την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης μέχρι σήμερα. Η 47χρονη Ελένη Μενεγάκη έκανε το πρώτο τηλεοπτικό βήμα της το 1990, ένα χρόνο μετά την έναρξη του Μega στην πρωινή εκπομπή «Κοκτέιλ» στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Η συνέχεια είναι γνωστή: «Mega Banca», «Πάτερ ημών», «Πρωινός καψέε», μια μεγάλη μεταγραφή στον Αlpha με τον «Καφέ με την Ελένη», που στη συνεχεία έγινε «Ελένη», και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος, έπεται συνεχεία...

Τατιάνα Στεφανίδου

Η επίσης 47χρονη Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται κι αυτή στην πρώτη γραμμή της τηλεόρασης από το 1992, έχοντας αλλάξει ωστόσο πολύ περισσότερα κανάλια αλλά και εκπομπές από την Ελένη Μενεγάκη. Ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεπαρουσίαση από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων ΕΡΤ και ένα χρόνο μετά, το 1993, μεταπήδησε στον ΑΝΤ1 αρχικά στο «Καλημέρα Ελλάδα» και στη συνέχεια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ως παρτενέρ του Τέρενς Κουίκ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα της ήταν ο Alpha και στη συνέχεια μετακόμισε μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Tempo, όπου καθιέρωσε τη μεσημεριανή gossip ζώνη. Για να ακολουθήσει το Alter, με ίδιας θεματολογίας εκπομπή, και μετά η επιστροφή στον ΑΝΤ1, όπου παρουσίαζε απογευματινή εκπομπή στα πρότυπα της Οπρα Γουίνφρεϊ παράλληλα με κάποια ριάλιτι του σταθμού. Απογευματινή εκπομπή έκανε και στο Star με εξαίρεση μία σεζόν, όπου βρέθηκε απέναντι από τη Μενεγάκη, ενώ τώρα, στο Epsilon, ολοκληρώνει τη δεύτερη σεζόν της.

Αννίτα Πανιά

Στα 47 της η Αννίτα Πανιά έχει αποδείξει κι αυτή πως είναι «Survivor» της μικρής οθόνης. Πρωτοεμφανίστηκε σε αυτήν το 1995 στο New Channel με το «Χρυσό Κουφέτο», φέρνοντας τη μόδα των τηλεσυνοικεσίων στη μικρή οθόνη. Στη συνέχεια έκανε εκπομπές με ... σπάνια ταλέντα στο Star, στο Αlter και στη συνέχεια στον Αlpha. Για μία σεζόν, το 1999, έκανε και ένα πέρασμα από τον ΑΝΤ1, παρουσιάζονται σόου με τον Βλάση Μπονάτσο. Πλέον βρίσκεται στο Epsilon.

Πόπη Τσαπανίδου

Η 50χρονη δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης του Star βρίσκεται και αυτή στη μικρή οθόνη από τη δεκαετία του 1990. Συγκεκριμένα, το 1998 παρουσίαζε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Μega «Τι νέα σήμερα». Ακολούθησε μια δεκαετία στην κρατική, τηλεόραση, όπου αρχικά έκανε infotainment μαγκαζίνο μαζί με τη Ρίκα Βαγιάννη και στη συνέχεια πρωινό ενημερωτικό στη ΝΕΤ. Πήρε μεταγραφή στο ΣΚΑΙ με το «Συμβαίνει τώρα» και επόμενος σταθμός της ήταν το U στο Star.

Αγγελική Νικολούλη

Βρίσκεται για περισσότερα από 35 χρόνια στην πρώτη γραμμή της μάχιμης δημοσιογραφίας. Στην τηλεόραση ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στο Μega με το «Χωρίς μοντάζ» και το «Ρεπορτάζ στην ομίχλη» μαζί με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και στη συνέχεια πορεύτηκε μόνη της με το «Φως στο Τούνελ», το οποίο έχει περάσει σχεδόν από το σύνολο των ιδιωτικών σταθμών χτυπώντας σταθερά 40άρια σε τηλεθέααη. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό ,της με τον Alpha.

Ναταλία Γερμανού

Από την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης βρίσκεται στις επάλξεις της ψυχαγωγίας και η Ναταλία Γερμανού, έχοντας περάσει από όλα τα κανάλια. Η αρχή για την 52χρονη σήμερα παρουσιάστρια έγινε το 1990 στον ΑΝΤ1, με το «Κλαμπ σάντουιτς», για να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά το Mega με το «Μega Star». Ακολούθησαν ο ΑΝΤ1, ο Αlpha και πάλι ο ΑΝΤ1 και σήμερα το Εpsilon, όπου θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved