Media

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτός είναι ο Ντάνος της καρδιάς μας

Gossip-tv Team

Ας είμαστε ειλικρινείς... Όταν μιλάει κανείς για το φετινό Survivor που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και όχι μόνο, το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο παίκτης που συζητήθηκε όσο λίγοι. Μισήθηκε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ξεκίνησε ως... Μαχητής αλλά πριν καν προλάβει να φορέσει την μπλε μπαντάνα, ψηφίστηκε από τους τότε συμπαίκτες του να πάει στους Διάσημους. Τον διώξανε ουσιαστικά γιατί ήταν αυτός που δεν θέλανε στην ομάδα τους.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον... χαμό που έγινε στο Συμβούλιο του νησιού με Χανταμπάκη και μάνατζερ ράγκμπυ επειδή ο Ντάνος ζήτησε τις... δυο πατάτες του. Και όσο ο καιρός περνούσε οι σχέσεις του Αγγελόπουλου με παίκτες και αντιπάλους δοκιμαζόντουσαν κάθε μέρα.

Από ήρωας που τους έφερνε ψάρια και φαγητό, έγινε απόκληρος και παρίας, δεν του μιλούσανε τον είχανε στην απ' έξω γενικότερα και τον ψηφίζανε συνέχεια με εμμονή για να φύγει από το παιχνίδι. Η Πασχάλη όταν βγήκε από το Survivor δεν τον αγκάλιασε καν, του έδωσε μόνο το χέρι της και όταν ήρθε στην Ελλάδα, τον έκραξε άσχημα και άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το τι ήταν αυτό που έκανε ο Ντάνος και είχε εκνευρίσει όλους τους Διάσημους.

Με τον καιρό τα πράγματα άλλαζαν για τον Αγγελόπουλο πάλι. Από εκεί που τον μίσησαν, άρχισαν και πάλι να τον αγαπούν, γιατί έφερνε νίκες στην ομάδα του και ήταν από τους πλέον πολύτιμους παίκτες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τις συνεχόμενες νίκες του στους αγώνες με τους Τούρκους.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα φιλιά στα κομποσκοίνια του, αλλά και την κίνησή του να κάνει συνέχεια τον Σταυρό του και να δείχνει το πόσο πολύ πιστεύει στον Θεό. Μια κίνηση για την οποία του την είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά τον αποθέωσε όλη η Ελλάδα όταν την έκανε μπροστά σε τόσα εκατομμύρια Τούρκους που βλέπανε το παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved