Arena: Εκρηκτικό τέλος για όλους
Media

Arena: Εκρηκτικό τέλος για όλους

Η Αμάντα καλεί τον Τίμο να συναντηθούν και ζητάει τη βοήθειά του όσον αφορά στο θέμα του παιδιού στο σημερινό τελευταίο επεισόδιο της σειράς Αρένα.

Εκείνος, ακούγοντάς την, δε θα αργήσει να κάνει τη σύνδεση των γεγονότων. Ο Αντρέας συνειδητοποιεί πως αγαπάει ακόμα τη Jane και της ζητάει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Αμάντα καταρρέει στην ιδέα πως αυτός που έστησε την ιστορία με τον δήθεν θάνατο του μωρού της, ήταν ο ίδιος ο Σωτήρης.

Ο Τίμος της συμπαραστέκεται και προσπαθεί να την παρηγορήσει, αλλά ο Σωτήρης καιροφυλακτεί και η αντίδρασή του θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η Ήβη συνειδητοποιεί πως ο Σωτήρης την εκμεταλλεύτηκε και τον πιέζει να της πει την αλήθεια. Αυτά που θα ακούσει όμως, θα την σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η συναυλία της Μελίσσας τελειώνει και η εκείνη είναι έξαλλη με τον Τίμο, που δεν παρευρέθηκε σ’ αυτήν.

Η Jane προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά οι αποκαλύψεις, που ακολουθούν, κάνουν τα πράγματα πολύ χειρότερα. Όταν η Μελίσσα μαθαίνει πως η Κάτια είναι στην πραγματικότητα η Jane και πως η ίδια είναι υιοθετημένη, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Οι συνέπειες της αλήθειας θα είναι ολέθριες για όλους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved