Μάριος Αθανασίου: Θα έπαιρνε μέρος στο Survivor;
Media

Μάριος Αθανασίου: Θα έπαιρνε μέρος στο Survivor;

Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε αν θα έπαιρνε μέρος στο Survivor και μίλησε για το τρίτο παιδί που περιμένει με αγωνία. 

Πώς είδατε την επαναφορά των ριάλιτι στην τηλεόραση;

«Είναι σημείο των καιρών, μπορεί να είναι κάτι που δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, αλλά στην τηλεόραση γίνονται κύκλοι. Είχαμε τα ριάλιτι, τα βραζιλιάνικα, τα τούρκικα. Πώς να το πω, είναι σαν μόδα(;), μια ανάγκη που κάποιους καλύπτει..».

Θα παίρνατε μέρος;

«Όχι, δεν θα έπαιρνα. Αφενός δεν είμαι καλός για να αγωνιστώ, αλλά κυρίως γιατί δεν είμαι τόσο φίλος αυτού του είδους. Δεν μου αρέσει τόσο πολύ η προσωπική έκθεση και εκεί συμβαίνουν οριακές καταστάσεις για τις ζωές των συμμετεχόντων που δεν θα μου άρεσε να τις δημοσιοποιήσω».

Πώς βλβπετε τη χώρα μας μέσα στην κρίση;

«Η κρίση είναι μια τεράστια, σφαλιάρα και όλοι ασχολούμαστε με το τι συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο, γιατί πολλοί νομίζουν ότι έπρεπε να μπουν τα λεφτά στην τσέπη μας και να έρθει κάποιος άνθρωπος να μας τα βάλει. Ότι θα έρθει η καινούργια κυβέρνηση και θα σ' τα φτιάξει όλα και θα έρθει να σου τακτοποιήσει τα χρέη. Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι περνούν δύσκολα και ότι υπάρχουν ομάδες κοινωνικές που είναι αδύναμες και χρειάζονται τη βοήθεια μας. Αλλά δεν γίνεται να περιμένουμε τα πράγματα πάντα από άλλους και δεν γίνεται να ασχολούμαστε μόνο με «αν θα γίνει, δεν θα γίνει». Είναι μια διαδικασία που μας φθείρει. Πρέπει να ασχοληθούμε με τις αξίες μας, με τη διαδρομή μας, με αυτά που πρέπει να φτιάξουμε ως άνθρωποι μέσα μας και έξω μας και να συνεχίσουμε να προχωράμε σε μια γραμμή ανεξάρτητα από αυτό που συμβαίνει, διότι αυτό κάποια στιγμή θα αλλάξει. Γίνονται αλλαγές στην Ευρώπη, τοποθετούμαστε και εμείς σε σχέση με αυτό, Και ευτυχώς η χώρα μας πολιτικά βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο σε σχέση με άλλες χώρες, στις οποίες υπάρχουν δείγματα ακραίου φασισμού, προσφυγικής καταδίωξης και εθνικισμού».

Τον ελεύθερο χρόνο, που σας μένει, πώς τον διαθέτετε;

«Τον δίνω όλο στην οικογένειά μου»

Έχετε ήδη δυο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Ευαγγελία. Περιμένετε και δεύτερο κοριτσάκι;

«Ναι, και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος κι έχω μεγάλο προσμονή. Δεν ξέρω πως θα είναι η ζωή μου» αποκάλυψε στον Τηλεθεατή ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved