ΑΝΤ1: Νέο Κυριακάτικο σόου με την υπογραφή του ITV
Media

ΑΝΤ1: Νέο Κυριακάτικο σόου με την υπογραφή του ITV

Nέα δεδομένα στην ψυχαγωγία σχεδιάζει να εισαγάγει ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν. 

Το κανάλι του Αμαρουσίου ξεκινά στρατηγική συνεργασία με το βρετανικό δίκτυο-κολοσσό ΙΤV, μέσω του οποίου θα φέρει καινοτόμα προγράμματα στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά. Αιχμή του δόρατος της νέας συνεργασίας είναι η εξασφάλιση των δικαιωμάτων του διάσημου βρετανικού σόου «Saturday night takeaway» που θα εντάξει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμά του.

Εκτός από το ριάλιτι επιβίωσης «Nomads», το κανάλι του Αμαρουσίου θα ποντάρει και σε ένα μεγάλο Ιive σόου για να ενισχύσει την prime time του τον προσεχή Οκτώβριο. Το σόου περιλαμβάνει πολλές ενότητες με κωμικά στοιχεία, φάρσες απρόοπτα, ενώ εντάσσει και στοιχεία από τηλεπαιχνίδια με παίκτες και έπαθλα.

Μπορεί το πρωτότυπο σόου να λέγεται Saturday Night Takeaway και να έχει γίνει διαχρονική ψυχαγωγική πρόταση για την prime time του Σαββάτου, στον ΑΝΤ1 όμως θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή. Δεν αποκλείεται να επιλέξουν ντουέτο για την παρουσίαση, καθώς στόχος είναι να κινηθούν έξω από τα συνηθισμένα. Σε ό,τι αφορά τη στρατηγική συνεργασία με το ΙΤV, που εγκαινιάζεται με την ελληνοποίηση του «Saturday Night Takeaway» θα έχει συνέχεια και μεγάλο εύρος μιας και δεν θα αφορά μόνο τον ΑΝΤ1, αλλά και όλα τα κανάλια του ομίλου στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Με άλλα λόγια ο Όμιλος ΑΝΤΊ μέσω του ΙΤV θα αγοράσει τα δικαιώματα γνωστών φορμάτ για περισσότερες από μία χώρες. Στόχος του ΑΝΤ1 Group είναι να χτίσει σχέσεις που θα αναβαθμίσουν τα πρόγραμμά του και να συνάψει στρατηγικές συνεργασίες και με άλλους διεθνείς partners της αγοράς οπτικοακουστικού περιεχομένου που δεν θα περιορίζονται στην προμήθεια προγράμματος αλλά θα εκτείνονται και στην παραγωγή.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved