Τι θα δούμε στο 8ο live του X-factor;
Media

Τι θα δούμε στο 8ο live του X-factor;

H αγωνία για το ποιος θα κατακτήσει την πρωτιά έχει φτάσει στα ύψη. 

Μόλις δύο live μας χωρίζουν από τον τελικό και έξι διαγωνιζόμενοι έχουν απομείνει στο “The X Factor 2” το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως, που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Οι φιναλίστ παίρνουν τα μικρόφωνα το βράδυ της Πέμπτης για ένα ακόμη live και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου.
Η Τάμτα θ’ αφήσει για λίγο την καρέκλα της για ν’ ανεβεί στη σκηνή του “The X Factor 2” και να ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι, το καλοκαιρινό hit «Ήλιους και θάλασσες», που βρίσκεται στο Νο 1 των ελληνικών ραδιοφώνων.


Για το όγδοο live οι τέσσερις κριτές Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Στόκας δούλεψαν εντατικά τρεις ημέρες με τις ομάδες τους. Οι έξι διαγωνιζόμενοι έχουν βάλει πλέον τον πήχη αρκετά ψηλά, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και όλοι οι συμμετέχοντες θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια το ένα από αυτά με τον κριτή – μέντορά του. Τα περιθώρια στενεύουν και από τους καλούς θα παραμείνουν στο σόου οι καλύτεροι!


Όσο ο αριθμός των φιναλίστ μικραίνει τόσο οι απαιτήσεις των κριτών μεγαλώνουν αφού περιμένουν από τους διαγωνιζόμενους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να παραμείνει στο σόου ο καλύτερος. Από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα ένας διαγωνιζόμενος, από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου μία διαγωνιζόμενη κι από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα δύο γκρουπς. Αν και το χρονικό περιθώριο που έχουν οι διαγωνιζόμενοι για το όγδοο live προκειμένου να προετοιμαστούν είναι πολύ μικρό, παρ’ όλα αυτά οι έξι φιναλίστ δούλεψαν πυρετωδώς με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής ώστε να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά. Τα χορευτικά που συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό

τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο όγδοο live είναι:

Ομάδα Γιώργου Μαζωνάκη: Ο Βασίλης Πορφυράκης με το «Δεν θα ξαναγαπήσω» (Στέλιος Καζαντζίδης) και ντουέτο με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο «Σαν δυο σταγόνες βροχής» (Γιώργος Μαζωνάκης). Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης με το “Here without you” (Three Doors Down) και ντουέτο με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο «Τέσσερις πήγε» (Γιώργος Μαζωνάκης).

Ομάδα Τάμτα: Ο Κωνσταντίνος Νότας με το “Cake by the ocean” (DNCE) και ντουέτο με την Τάμτα στο “City of stars” (La La Land).

Ομάδα Γιώργου Παπαδόπουλου: Η Σούλα Ευαγγέλου με το «Ακρογιαλιές δειλινά» (Imam Baildi) και ντουέτο με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο «Δεν μιλάμε» (Πασχάλης Τερζής).

Ομάδα Μπάμπη Στόκα: Οι Dee Vibes με το «Φίλα με» (Vegas) και ντουέτο με τον Μπάμπη Στόκα στο «Πιο ψηλά» (Vegas). Οι Coda Project με το «Πόσο λυπάμαι» (Διασκευή Swing – Μαρίζα Ρίζου – Πρώτη εκτέλεση Σοφία Βέμπω) και ντουέτο με τον Μπάμπη Στόκα στο «Ένας κόμπος η χαρά μου» (Πυξ Λαξ).

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι έξι συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους και στο όγδοο live θα αποχωρήσουν δύο διαγωνιζόμενοι. Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινώσει τους τρεις συμμετέχοντες με τις λιγότερες ψήφους και από αυτούς εκείνος που συγκέντρωσε τις πιο λίγες αποχωρεί αυτόματα. Οι δύο άλλοι διαγωνιζόμενοι που απομένουν τραγουδούν από ένα κομμάτι δικής τους επιλογής και οι κριτές αποφασίζουν ποιος τελικά φεύγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved