Φαίη Σκορδά: «Αυτές οι σχέσεις είναι αμφίδρομες….»
Media

Φαίη Σκορδά: «Αυτές οι σχέσεις είναι αμφίδρομες….»

Έχει σχεδιάσει την εκπομπή της για την επόμενη σεζόν η Φαίη Σκορδά; Σκέφτεται κάτι καινούργιο; Κάποια ανανέωση;

«Τελειώσαμε και εγώ για να ξεκινήσω να σκέφτομαι την επόμενη χρονιά, ..πρέπει να περάσει και η τελευταία εκπομπή. Δεν επαναπαύομαι μέχρι και το φινάλε, είμαι πάνω από την εκπομπή. Όλοι μας, δηλαδή, όπως είμαστε την πρώτη μέρα, έτσι είμαστε και την τελευταία. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα στο χρόνο δεν μου έχουν έρθει ιδέες και δεν τις έχω συζητήσει με την ομάδα μου. Πριν από λίγες μέρες είχαμε μαζευτεί όλοι στο σπίτι μου το βράδυ, με πίτσες, και λέγαμε ιδέες... Έχω συζητήσει σε ένα γενικότερο πλαίσιο με τον κύριο Λάτσιο τις έχω συζητήσει και με κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Είμαι υπέρ των σταθερών ομάδων και χαίρομαι πολύ, γιατί φέτος έχω καταφέρει ανθρώπους που εκτιμώ να είναι μαζί μας» τόνισε στον Τηλεθεατή.

- Πώς σχεδιάζετε το καλοκαίρι σας;

«Αυτό που σκέφτομαι είναι η Χαλκιδική, όπου πήγα και πέρυσι. Ενα μεγάλο μέρος θα το περάσω εκεί, κοντά στους δικούς μου. Τους συγγενείς μου, τους κουμπάρους μου, τους φίλους μου. Επειδή έχω μεγαλώσει στο Κιλκίς, για εμάς τους Βόρειους επιλογή είναι η Χαλκιδική. Θα πάμε, φυσικά, με τα παιδιά και στον παππού και στη γιαγιά στο χωριό, όλα αυτά τα ωραία!».

- Είστε αγαπημένη των media. Σας ενοχλεί; , -

«Κοιτάξτε, όταν το ρολόι δείχνει δέκα το πρωί και εγώ θέλω ο άλλος να ανοίξει την τηλεόραση και να με δει, να μας δει, δεν μπορώ να έχω την απαίτηση να μη θέλει να, μαθαίνει για εμένα ή να μη με φωτογραφίζει ή να μην τον χαιρετάω στο σούπερ μάρκετ. Αυτές οι σχέσεις είναι αμφίδρομες και πέρα από αυτό- έτσι είμαι κι ως άνθρωπος. Ανοιχτός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved