Οι νικητές των ριάλιτι που άφησαν εποχή
Media

Οι νικητές των ριάλιτι που άφησαν εποχή

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα νικητή reality που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης είναι αυτό του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ωστόσο υπάρχουν και άλλα παρόμοια περιστατικά του… παρελθόντος.

Big Brother 1- 70,4% Νικητής: Γιώργος Τσάκας

Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2001 όταν το πρώτο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο έριχνε αυλαία στον ΑΝΤ1 με σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης, που έφτασαν το 70,4%. Οι δύο φιναλίστ του «Big Brother» ήταν ο Πρόδρομος και ο Τσάκας, με το δεύτερο να κερδίζει τελικά τα 150.000 ευρώ. Έκτοτε είχε μια πολυτάραχη, ζωή, χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ γρήγορα εξανεμίστηκαν και τα χρήματα. Σήμερα ζει στη Γερμανία.

«The Bar» - 58,2% Νικητής: Ανδρέας Παρασκάκης

Στο δεύτερο μισό της ίδιας σεζόν, άνοιξη/καλοκαίρι 2002, το The Bar αν και αρχικά οι μέτοχοί του δεν ήθελαν ριάλιτι στο πρόγραμμα, αποφάσισε να βγάλει ριάλιτι, το «Bar», με παρουσιαστή τον Μίλτο Μακρίδη. Το ριάλιτι έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης και νικητής αναδείχθηκε ο Κρητικός Ανδρέας Παρασκάκης, ..που κέρδισε το έπαθλο των 150.000 ευρώ. Πριν από λίγο καιρό, 15 χρόνια μετά τη νίκη του, εμφανίστηκε ίδιος και απαράλλακτος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δηλώνονται πως συνεχίζει, να ασχολείται με τις οικογενειακές τουριστικές επιχειρήσεις στο Μάλεμε της Κρήτης.

Fame Story 1-43,2% Νικητής: Νότης Χριστοδούλου

Η πρώτη μουσική ακαδημία άνοιξε τις πύλες της το Σεπτέμβριο του 2002 με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Το "Fame Story» χαρακτηρίστηκε από ξεκατινιάσματα (Ασπα Τσίνα - Ελεάννα Παπαϊωάννου), ειδύλλια (Γρηγόρης Πετράκος - Φωτεινή Τσιτσιγκού), σουξέ του Φοίβου (Θάνος Πετρέλης) και νικητή τον Νότη Χριστοδούλου. Μετά το τέλος του ριάλιτι ο νικητής ασχολήθηκε για λίγο με το τραγούδι, καθώς σύντομα πέρασε στην διακόσμηση και την τηλεπαρουσίαση. Η τελευταία εμφάνιση του στη μικρή οθόνη ήταν πριν από αρκετά χρόνια με τον Νίκο Μουτσινά στο «Δέστε τους». Επεισοδιακή συνεργασία, καθώς ο πανελίστας τσακώθηκε με τον παρουσιαστή και αποχώρησε από την εκπομπή του Alpha.

«Φάρμα 1» - 45,1% Νικητής Ειρήνη Πιπιτσούλη

Τη σεζόν 2002-2003 το Mega απάντησε στη μουσική ακαδημία του ΑΝΤ1 με ένα «βουκολικό» ριάλιτι-προάγγελο του «Survivor», τη «Φάρμα». Παρουσιαστής ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το ριάλιτι ολοκληρώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2003 και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη Πιπιτσούλη, η οποία είχε απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό από την αντιδραστική συμπεριφορά της αλλά και το ειδύλλιο με το συμπαίκτη της, Αλέξη Αρβανιτίδη. Έφυγε πλουσιότερη κατά 150.000 ευρώ.

Super Idol: 46,7 % Νικητής: Σταύρος Κωνσταντίνου

Ο Κύπριος καλλιτέχνης ήταν ο νικητής του πρώτου talent show του Mega το καλοκαίρι του 2004. Μετά το τέλος του «Super Idol» έκανε με επιτυχία τα πρώτα του δισκογραφικό βήματα με τη βοήθεια του Ηλία Ψινάκη αλλά στην πορεία χάθηκε. Σήμερα, βρίσκεται στην Κύπρο, όπου συνεχίζει να τραγουδά. Πριν από ένα χρόνο βρέθηκε ξαφνικά και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, εξαιτίας των γυμνών φωτογραφιών του που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Dream show 2 -44,6% Νικητής: Νίκος Οικονομόπουλος

Το 2006 ο Alpha είχε περάσει στην ιδιοκτησία του Δημήτρη Κοντομηνά, και έχει κάνει μεγάλες μεταγραφές από τα υπόλοιπα κανάλια. Μία από αυτές ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Το δεύτερο «Dream Show» ολοκληρώθηκε με επιτυχία και νικητή» αναδείχθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος, που είναι τους κερδισμένους των talent shows που έκαναν καριέρα. Τότε κέρδισε δισκογραφικό συμβόλαιο αλλά και χρηματικό έπαθλο 150.000 ευρώ.

«Survivor 1» - 5Ο,1% Νικητής: Ευαγγελία Δερμετζόγλου

«Το Survivor μου κατέστρεψε τη ζωή», συνεχίζει να δηλώνει μέχρι και σήμερα η νικήτρια του πρώτου Survivor που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, 14 χρόνια μετά την προβολή του, αποκάλυψε πως τότε στη Μαλαισία κινδύνεψε η ζωή της. Κέρδισε το έπαθλο των 200.000 ευρώ, ωστόσο το μοιράστηκε με τη συμπαίκτριά της και τότε κολλητή της Ορθούλα Παπαδάκου. Λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι οι δύο «επιζήσασες» έπαψαν να έχουν σχέσεις.

The Voice 1 – 40% Νικητής: Μαρία-Ελενα Κυριάκου

Στο πρώτο «The Voice», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, που σάρωσε σε τηλεθέαση, την άνοιξη του 2014 νικήτρια ήταν η Κύπρια τραγουδίστρια Μαρία-Ελενα Κυριάκου. Όλοι πίστεψαν πως θα κάνει μια μεγάλη καριέρα η οποία δεν ήρθε ποτέ... Την επόμενη χρονιά μας εκπροσώπησε χωρίς επιτυχία στη Eurovision. Σήμερα έχει επιστρέψει μόνιμα στην Κύπρο, έχοντας αποσυρθεί στην ουσία από τον χώρο του τραγουδιού.

«The Voice 2» - 46,8% Νικητής: Κώστας Αγέρης

Το δεύτερο «The Voice» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα σάρωσε σε τηλεθέαση, τον Ιούνιο του 2015, με νικητή τον Κώστα Αγέρη από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Ο νεαρός κέρδισε το κοινό με τα ποντιακά τραγούδια του, τα οποία συνεχίζει να ερμηνεύει και μετά το παιχνίδι.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved