Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Το λήξαµε με τον Ουγγαρέζο, επειδή ουσιαστικά δεν συνέβη κάτι σηµαντικό»
Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Το λήξαµε με τον Ουγγαρέζο, επειδή ουσιαστικά δεν συνέβη κάτι σηµαντικό»

Ο παρορµητισµός και η αµεσότητα χαρακτηρίζουν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, που εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου στο ψυχαγωγικό µαγκαζίνο του «ΣΟΥ ΚΟΥ». Επιστρατεύοντας αυτά ακριβώς τα στοιχεία, µιλάει για τη φηµολογούµενη κόντρα του µε τον συνεργάτη του στην εκποµπή Δημήτρη Ουγγαρέζο, πλέκει το εγκώµιο του Νίκου Μουτσινά και εξηγεί γιατί δεν του αρέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πώς έκλεισε για εσένα η φετινή σεζόν;

Ήταν µια χρονιά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, σε ό,τι αφορά τη δική µας εκποµπή.

Παρόλο που το «Σου-Κου» στελέχωσαν φέτος άλλοι άνθρωποι;

Η εκποµπή «τρέχει» τρία χρόνια, µε διαφορετικές συνθέσεις. Γι’ αυτό δεν µου έκανε εντύπωση που άλλαξε ξανά. Αν κι εφόσον συνεχιστεί, δεν θα µου προκαλέσει έκπληξη αν αλλάξει ξανά. Ήταν µια νέα πραγµατικότητα, στην οποία πέρασα καλά. Τα νούµερά µας ήταν ικανοποιητικά -θα µπορούσαν να είναι και πολύ καλύτερα- αν και φέτος ήταν µια δύσκολη χρονιά, αφού και οι τρεις εκποµπές τους Σαββατοκύριακου είχαν το ενδιαφέρον τους και τα νούµερα «πηγαινοέρχονταν».

Η Μαρία Μπεκατώρου και εσύ έχετε ανανεώσει τα συµβόλαιά σας µε τον ΑΝΤ1;

∆εν µπορώ να απαντήσω ξεκάθαρα, γιατί δεν έχουµε µιλήσει ακόµη µε τον σταθµό. Ένα από τα πιο πιθανά και καλύτερα ενδεχόµενα είναι να συνεχίζω να εργάζοµαι για το κανάλι, γιατί υπάρχουν και άλλες παράµετροι. Είµαι στον όµιλο του ΑΝΤ1, στο ραδιόφωνο, όπως και στο site του σταθµού.

Η σχέση σας µε τον ∆ημήτρη Ουγγαρέζο πέρασε κρίση... Τελικά η σεζόν έληξε αρµονικά;

Το λήξαµε, επειδή ουσιαστικά δεν συνέβη κάτι σηµαντικό. Εξέφρασα µια άποψη σχολιάζοντας µια δήλωση του ∆ηµήτρη, για την οποία ερωτήθηκα. Προτιµώ να λέω πάντα τη γνώµη µου, ακόµη κι αν διαφωνώ µε κάποιον. ∆εν θεωρώ ότι αν διαφωνήσεις µε έναν φίλο ή εχθρό, αυτοµάτως σηµαίνει κάτι. ∆εν θα τσακωθούµε απαραίτητα. Οι φήµες αυτές προέρχονται από ανίδεους ανθρώπους, που δεν έκαναν τον κόπο να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους. Το κακό κλίµα γίνεται γρήγορα εµφανές. Η φετινή χρονιά δεν περιείχε καµιά δόση τέτοιου είδους. ∆εν είχαµε ποτέ εντάσεις. Αυτό µου θυµίζει την περσινή σεζόν, που έπρεπε να απολογούµαστε για το αν ο Νίκος Μουτσινάς είναι καλό παιδί. Εξεπλάγην µε το πόσο καλός συνεργάτης ήταν ο Νίκος, γιατί είχα ακούσει ότι ήταν ο διάολος ο ίδιος. Όµως, η συνεργασία µου µαζί του απέδειξε το αντίθετο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved