Ταμάμ: Η Έλλη μοιρασμένη ανάμεσα στον Τζέμ και τον Αλέξη
Media

Ταμάμ: Η Έλλη μοιρασμένη ανάμεσα στον Τζέμ και τον Αλέξη

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Ταμάμ, η Έλλη βρίσκεται στη θέση που ποτέ δεν φανταζόταν. Μοιρασμένη ανάμεσα στον Τζέμ και τον Αλέξη!

Δεν θέλει ούτε στον εαυτό της να το παραδεχτεί αλλά είναι γεγονός. Τα δυο αγόρια την διεκδικούν με τον τρόπο του ο καθένας. Η Έλλη απ’ το πρεσάρισμα κοντεύει να σαλτάρει.

Η Μυρτώ δέχεται στο σπίτι την αιφνιδιαστική επίσκεψη του πατέρα της Ερμή. Του ανθρώπου που εξαιτίας του σπούδασε ψυχανάλυση. Σκληρός, αλαζόνας, δεσποτικός, που την ακυρώνει από παιδί. Ο Μετίν σοκάρεται γιατί τόσον καιρό έχει τον Ερμή για πεθαμένο. Γρήγορα καταλαβαίνει γιατί η Μυρτώ δεν θέλει καμία σχέση μ’ αυτόν τον άνθρωπο.

Ο σεβασμός όμως που έχει στους ηλικιωμένους τον σπρώχνει να πείσει την Μυρτώ να συγχωρέσει τον πατέρα της. Οι αποκαλύψεις για τον Ερμή τους βρίσκουν όλους απροετοίμαστους. Ειδικά τη Μυρτώ που υποχρεώνεται να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της, άγνωστο για πόσο!

Ο Αλέξης απογοητευμένος απ’ την Έλλη κι απελπισμένος, διασχίζει έναν δρόμο χωρίς να προσέξει το αυτοκίνητο που έρχεται με ταχύτητα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved