Κώστας Αποστολίδης: Αυτός είναι ο λόγος που απείχε 10 χρόνια από την τηλεόραση
Media

Κώστας Αποστολίδης: Αυτός είναι ο λόγος που απείχε 10 χρόνια από την τηλεόραση

Ο Κώστας Αποστολίδης τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αρένα» και εξομολογήθηκε τον λόγο που απείχε τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση.

Τι σας έκανε να αποφασίσετε να κάνετε καθημερινό σίριαλ, η προβολή, τα χρήματα...;

Κάποτε στα πρώτα μου βήματα, είχα μπει με ντροπή σε μια παραγωγή μιας πολύ καλής βιντεοταινίας καθώς τότε ήταν η εποχή της βιντεοκασέτας, σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη και έπαιζε ο Αλέκος Αλεξανδράκης, τον οποίο ρώτησα: «Γιατί κάνετε βιντεοταινία εσείς που είστε τόσο μεγάλος ηθοποιός, εγώ το κάνω γιατί τώρα ξεκινάω» και μου απάντησε: «Αυτή είναι η δουλειά μου κι αυτό υπάρχει σήμερα».

Στη δεκαετία που μεσολάβησε δεν σας είχαν γίνει προτάσεις συνεργασίας για την τηλεόραση;

Μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις συνεργασίας, αλλά ήταν μια περίοδος που είχα αφιερώσει στην οικογένεια μου. Ήταν μια δεκαετία που «έτρεχαν» κι άλλα πράγματα στα οποία δεν μπορούσα να ανταποκριθώ χρονικά. Μου πρότειναν δύο σειρές στην Κύπρο, μια συνολική παραγωγή και η άλλη το μεγαλύτερο μέρος της αλλά ήταν απαγορευτικό για μένα, λόγω γενικότερων υποχρεώσεων, της οικογένειας και των υπολοίπων επαγγελματικών δεσμεύσεων δεν ήταν εφικτό. Η παραγωγή αυτή που κάνω τώρα αν και είναι απαιτητική σε ωράρια και διαθεσιμότητες ήταν εντός έδρας. Ο γιος μου είναι 9,5 χρονών, 8 ετών είναι η μεσαία μου κόρη και 6 ετών είναι η μικρή.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved