Νίκος Αρβανίτης: «Ο ήρωας που υποδύομαι είναι συναισθηματικά ανάπηρος»
Media

Νίκος Αρβανίτης: «Ο ήρωας που υποδύομαι είναι συναισθηματικά ανάπηρος»

Μετρά 30 χρόνια στον χώρο του θεάματος, καθώς μπορεί να πέρασε στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, αλλά η ενασχόλησή του με τα θεατρικά κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων τον «έκλεψε» από τις θετικές επιστήμες και τον «έριξε» στην αγκαλιά των τεχνών, με τις ευλογίες και των γονιών του.

Ο λόγος για τον Νίκο Αρβανίτη, ο οποίος μίλησε στην «Espresso» με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα καθημερινή σειρά του Alpha και της Μαρίας Γεωργιάδου, με τίτλο «Σαν οικογένεια».

«Ο ήρωας που υποδύομαι, ο Λουκάς, είναι ο σκληρός διευθυντής ορφανοτροφείου. Δεν τον σταματάει τίποτα προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Για μένα αυτός ο τύπος είναι ανασφαλής, φοβισμένος, μπερδεμένος. Ουσιαστικά, συναισθηματικά ανάπηρος. Μέσα από την ισχύ που έχει ασκεί πίεση στους άλλους, και μάλιστα με κυνισμό, για να νιώσει εκείνος καλύτερα. Στα 90 επεισόδια της σειράς δεν τον βλέπω να αλλάζει» μας λέει και συνεχίζει με αποκαλύψεις για τη συνέχεια του σίριαλ.

«Η αδυναμία του είναι η Νίκη (Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), μια ευαίσθητη και όμορφη κοπέλα, που μεγαλώνει στο ορφανοτροφείο. Το επίμονο ενδιαφέρον του την κολακεύει και θα τον ερωτευτεί. Ομως, σιγά σιγά θα αρχίζει να ανακαλύπτει τα μυστικά του, τους ανθρώπους που τον βοηθούν οικονομικά για να πολιτευτεί και τότε θα πάψει να τον εμπιστεύεται» αναφέρει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved