Τζιβαέρι: Οι ελπίδες ξαναζωντανεύουν
Media

Τζιβαέρι: Οι ελπίδες ξαναζωντανεύουν

Ο Σταύρος στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Τζιβαέρι, καυγαδίζει με τη Βέρα για τον Αντώνη, ο οποίος επεμβαίνει υπερασπίζοντάς την.

Η Μαρία είναι έτοιμη να γυρίσει στην Αθήνα κι εκεί να ζητήσει μετάθεση για αλλού. Ο Ιάκωβος όμως, την προλαβαίνει. Της λέει πως στο νησί ήρθε το "αμόρε" της Βέρας και αυτό κάνει τις ελπίδες της να ξαναζωντανέψουν. Αποφασίζει να μείνει και να προσπαθήσει να κερδίσει τον Αντώνη. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι των κοριτσιών είναι ηλεκτρισμένη. Ο Σταύρος προσπαθεί να φέρει τη μια κόντρα στην άλλη.

Ο Ιάκωβος ζητάει συγνώμη από τον γιατρό για την επίθεση που του έκανε εκείνο το βράδυ. Το ίδιο βράδυ στο σπίτι των κοριτσιών, ο Σταύρος προσπαθεί να βιάσει τη Βέρα. Από τις φωνές της όμως, ξυπνάει η Αλίκη και απειλεί να τον σκοτώσει μ' ένα παλιό όπλο του πατέρα της. Το επόμενο πρωί ο Σταύρος πρέπει να φύγει. Όμως καλοπιάνει την Αλίκη για να μεσολαβήσει και να πείσει τη Βέρα, που είναι πολύ θυμωμένη, να μην τον διώξει.

Ο Σταύρος αναγκάζεται να φύγει. Όμως στον δρόμο το ξανασκέφτεται, μετανιώνει και πηγαίνει σ' ένα ξενοδοχείο στη Χώρα. Θέλει να είναι κοντά για να μπορεί να ελέγχει την κατάσταση. Από την άλλη, επικοινωνεί τηλεφωνικά με την Τζίμαινα μήπως τον χρειαστεί σε καμιά βρομοδουλειά. Μυστικά επικοινωνεί και με την Αλίκη και της τάζει να την προωθήσει στο τραγούδι και την προειδοποιεί να μην πει τίποτα στη Βέρα γιατί θα ζηλέψει.

Η Αλίκη προσπαθεί να πείσει την αδελφή της να την αφήσει να βγει κι αυτή στο τραγούδι. Η Βέρα δείχνει αμετάπειστη. Ο Γιώργος συνοδεύει την Αλίκη σ' ένα ραντεβού που έχει με τον Σταύρο και κάποιο ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της Αθήνας. Όταν όμως, βλέπει πως το ραντεβού είναι σ' ένα ξενοδοχείο, προβληματίζεται πολύ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved