Στέλλα Κωστοπούλου: «Θεώρησα μεγάλη τύχη και πρόκληση να ανταποκριθώ σε κάτι τόσο δύσκολο»
Media

Στέλλα Κωστοπούλου: «Θεώρησα μεγάλη τύχη και πρόκληση να ανταποκριθώ σε κάτι τόσο δύσκολο»

Για τον ρόλο της στη σειρά «Σαν οικογένεια» και πώς θα εξελιχθεί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Στέλλα Κωστοπούλου.

Η Ελένη, για το καλό της, προσπαθεί να την πείσει να μιλήσει στον σύζυγο της. Θέλοντας να βοηθήσει τη Λία, θα κινδυνεύσει η ζωή της;

«Η Ελένη ως νέα και παρορμητική θα πάρει τα πράγματα στα χέρια της και θα αντιμετωπίσει η ίδια την κατάσταση, εν αγνοία της Λίας, κάτι που θα αποδειχτεί εξαιρετικά επικίνδυνο τελικά»

Θα κινδυνεύσει ο γάμος της με τον Λευτέρη;

«Δυστυχώς, ο γάμος της Λίας και του Λευτέρη θα περάσει από μεγάλες δυσκολίες. Οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα από όλη αυτή την κατάσταση, εξαιτίας των κρυμμένων μυστικών της Λίας, που κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν»

Υποδύεσαι μια ηρωίδα η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού. Ως γυναίκα μπήκες στην ψυχολογία των γυναικών που έχουν υποστεί κάτι ανάλογο;

«Σαφώς, μελέτησα πολύ πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτό το χαρακτηριστικό του ρόλου ήταν μάλιστα ένας από τους λόγους που δέχτηκα να συμμετάσχω στη συγκεκριμένη σειρά, θεώρησα μεγάλη τύχη και πρόκληση να ανταποκριθώ σε κάτι τόσο δύσκολο, σε μια κατάσταση που συνήθως οι ηθοποιοί μελετάμε ήδη από τα χρόνια των σπουδών στη Δραματική», λέει η όμορφη ηθοποιός στο περιοδικό mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved