Η ζωή της άλλης: Ο Μάνος ζητά διαζύγιο από την Έλενα που φαίνεται διστακτική
Media

Η ζωή της άλλης: Ο Μάνος ζητά διαζύγιο από την Έλενα που φαίνεται διστακτική

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, η Ελπίδα νιώθει γοητευμένη από τον Χάρη, αλλά φοβάται να προχωρήσει ξέροντας το παρελθόν του.

Ο Μάνος ζητά διαζύγιο από την Έλενα που φαίνεται διστακτική. Η Νάνσυ, ζηλεύοντας τη σχέση Ελπίδας – Χάρη, προσπαθεί να υπονομεύσει τη δουλειά του στο εστιατόριο. Η Ξένια ζητά τη βοήθεια του Τζώρτζη για να αποδείξει την αθωότητα της Κάτιας και να τη βγάλει από τη φυλακή.

Η Ξένια πείθει τον Τζώρτζη να κανονίσει την πλαστογραφία με τη βοήθεια του Θόδωρου. Το ρεστοράν του Κώστα έχει εγκαίνια και όλα κυλάνε καλά, μέχρι που εμφανίζεται μία πρώην του Χάρη και νυν αυστηρή κριτικός εστιατορίων. Μέσα από τη φυλακή, ο Μάνος γράφει ένα ρομαντικό γράμμα στη Μαίρη και της ανακοινώνει ότι χωρίζει με την Έλενα. Με τη βοήθεια του Τίμου, η Νάνσυ προσπαθεί να σαμποτάρει τον Χάρη...

Η Ξένια ζητάει από τον Τζώρτζη να φτιάξει δύο πλαστά πιστοποιητικά γέννησης. Το δικό της που θα απαλλάσσει την Κάτια και τον Μάνο και το άλλο που θα δηλώνει ψεύτικα στοιχεία για την Ελπίδα, κατασκευάζοντας και το δικό της παρελθόν. Στο γραφείο, η Ξένια κοντράρεται με τον Στάθη και εκβιάζουν ο ένας τον άλλο. Πριν τα εγκαίνια, ο Χάρης μιλάει με την Ελπίδα προσπαθώντας να την πείσει να είναι μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved