Μαρία Γεωργιάδου: Μιλά για το τέλος της σειράς «Σαν οικογένεια»
Media

Μαρία Γεωργιάδου: Μιλά για το τέλος της σειράς «Σαν οικογένεια»

Μπορεί αυτήν την περίοδο η Μαρία Γεωργιάδου να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και να περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με τη θεατρική παράσταση «Γουρούνι στο σακί»,

όμως έχει και παρουσία στην τηλεόραση μέσω της καθημερινής σειράς του Alpha «Σαν οικογένεια», της οποίας υπογράφει το σενάριο.

Αυτή η νέα παραγωγή, που προβλήθηκε πρώτα στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο ούτε το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Αυτό φαίνεται και από τα υψηλά -για το καλοκαίρι- νούμερα τηλεθέασης, που φτάνουν και το 20%. Η ταλαντούχα ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει στην «Espresso» για τη σειρά και για τους χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη. «Είναι μια ιστορία ανθρώπινη. Τέσσερα παιδιά δεν γνώρισαν τους γονείς τους και, όταν λόγω ενός γεγονότος μπαίνουν όλα στο παιχνίδι να τους ψάξουν, το ένα συναντάει τους γονείς του άλλου, προκειμένου να μάθουν τους λόγους που τα απαρνήθηκαν» αναφέρει και συνεχίζει: «Βλέπουμε τα παιδιά να έχουν άρρηκτους δεσμούς και τους γονείς, που δεν είχαν επιλογή να τα κρατήσουν, πώς αντιδρούν σε όλο αυτό».

Μάλιστα, γυρνώντας τον χρόνο πίσω, τότε που έγραφε την ιστορία, η σεναριογράφος θυμάται: «Οποιος μπλέκεται σε αυτή καλείται συναισθηματικά να φτάσει σε οριακές καταστάσεις που τον επηρεάζουν βαθιά». Υστερα από σχεδόν δύο μήνες προβολής, δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε για το φινάλε της κοινωνικής σειράς. Θα έχει happy end; «Το ζητούμενο είναι να βρεθούν οι άνθρωποι απέναντι στην αλήθεια και να καταλαγιάσει η ανάγκη των παιδιών για δικαιοσύνη. Για μένα αυτό είναι ένα happy end», λέει η δημιουργός, χωρίς να θέλει να προδώσει τις εξελίξεις της σειράς που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved