Game of thrones: Ο «Podrick» αποκαλύπτει για την σειρά φαινόμενο…
Media

Game of thrones: Ο «Podrick» αποκαλύπτει για την σειρά φαινόμενο…

Οι fans του Game Of Thrones τον γνωρίζουν ως Podrick Payne. Ο 25χρονος Daniel Portman μιλάει για τη σειρά φαινόμενο και αποκαλύπτει για την επανασύνδεση ανάμεσα στους «ήρωες» στο φινάλε της έβδομης σεζόν…

«Όταν το κοινό συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή τη σεζόν πρόκειται να δει όλους τους χαρακτήρες, ουσιαστικά, σε ένα δωμάτιο, θα φρικάρει! Θα δείτε ξανά μαζί τον Jamie και την Brienne και θα δείτε ξανά τον Pod και τον Tyrion. Θα δείτε την Cersei να συναντά τον Tyrion, θα δείτε το Κυνηγόσκυλο. Θα δείτε πράγματα που οι θεατές περιμένουν να δουν για χρόνια, και όλα θα γίνουν μεμιάς». Ο ίδιος συνεχίζει: «Βρισκόμασταν στη Σεβίλλη για γυρίσματα και είχαμε τη μεγαλύτερη συνάθροιση των χαρακτήρων που έχω δει. Βλέπω τον Jerome [Flynn] και τον Peter [Dinklage], και παιδιά που ίσως δεν είχα δει για μερικά χρόνια – τον Rory [McCann] και πολλούς άλλους. Απλώς συναντηθήκαμε όλοι μαζί και στη συνέχεια μείναμε στο ίδιο ξενοδοχείο, φάγαμε βραδινό και ήπιαμε μπύρες. Ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για μένα να κλείσω την σεζόν, το να είμαι γύρω από όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν είχα δει για τόσο πολύ καιρό και να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους».

Ο Daniel ρωτήθηκε σχετικά με την πιο σημαντική στιγμή του Pod σε αυτή τη σεζόν αλλά από την πλευρά του τηλεθεατή: «Υπάρχει μια υπέροχη στιγμή όπου όλοι οι χαρακτήρες συγκεντρώνονται και ελπίζω ότι θα είναι μία από τις αγαπημένες στιγμές της σειράς αυτής: κατά την άποψή μου, μία από αυτές είναι όταν ο Pod και ο Tyrion συναντιούνται ξανά - και είναι ακριβώς όπως θα το περιμένατε. Ανταλλάσουν πολλά περισσότερα από ένα νεύμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved