Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο κόσμος πιστεύω πως και αυτή τη σεζόν θα είναι μαζί μας στην εκπομπή»
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο κόσμος πιστεύω πως και αυτή τη σεζόν θα είναι μαζί μας στην εκπομπή»

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τον ανταγωνισμό μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Νέο ομάδα στην εκπομπή, νέο ξεκίνημα, σε μια χρονιά που φαίνεται να είναι πιο απαιτητική από την προηγούμενη αφού για τα περισσότερα κανάλια η τηλεοπτική σεζόν πέρυσι χάθηκε εξαιτίας των τηλεοπτικών αδειών και όσων συνέβησαν. Πώς νιώθεις λοιπόν και ποιοι είναι και οι προσωπικοί σού στόχοι;

Είναι γεγονός ότι φέτος για πρώτη φορά-ανανεώνεται η ομάδα. Εγώ προσωπικά ως άνθρωπος πάντα δένομαι με τους συνεργάτες μου ή και με τους ανθρώπους γενικότερα. Άμα έχω συνηθίσει, αγαπώ τον άλλο και τον έχω δεχτεί στην καθημερινότητα μου, δεν τον αποχωρίζομαι. Τώρα, με αφορμή την αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη, μπήκα σε μια διαδικασία να δω πώς θα μπορούσα να ανανεώσω την ομάδα και η αλήθεια είναι ότι όλα τα νέα παιδιά θα πουν μια... διαφορετική καλημέρα.

Ποιος είναι ο φετινός στόχος;

Γενικώς θέλω να πω ότι αυτή η εκπομπή και κοινό της ήταν πολύ γενναιόδωρα απέναντι μου. Καταφέραμε να αποκτήσουμε φανατικούς θαυμαστές. Αυτό που ο κόσμος με σταματάει στο δρόμο και μου λέει «άντε, ανυπομονούμε να ξεκινήσετε για να περνάμε όμορφα, για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα, επειδή πιστεύω και εγώ ότι η φετινή σεζόν θα έχει πολύ ανταγωνισμό, σε όλες τις ζώνες, έχω δει σε όλα τα κανάλια να υπάρχει μια δυναμική προκειμένου να κερδίσουν, το στοίχημα. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να είμαστε δυνατοί , και να έχουμε και εμείς το κομμάτι που μας αναλογεί. Να είμαστε όλοι όσοι δουλεύουμε πολύ αλλά εμείς να είμαστε λίγο... καλύτερα. Εντάξει, μεταξύ σοβαρού και αστείου το λέω, αλλά πραγματικά το «Happy Day» είναι μια εκπομπή που την αγαπώ πολύ και πιστεύω ότι και ο κόσμος είναι μαζί μας και θα εξακολουθεί να είναι και αυτή τη χρονιά.

Πηγή: 7 Μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved