Γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει: «Αν γραφτεί κάτι που με αδικεί ή με προσβάλλει…»
Media

Γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει: «Αν γραφτεί κάτι που με αδικεί ή με προσβάλλει…»

Μετά από μια δεκαετία στο προσκήνιο πιστεύει πως έχει βρει τον τρόπο να αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα και το τίμημά της που είναι η καθημερινή “εισβολή” τρίτων στην προσωπική της ζωή; 

«Ναι, νομίζω πως τον έχω βρει. Νιώθω ήρεμη, κατασταλαγμένη και ο τρόπος είναι απλός: Εγώ η ίδια δεν αντιμετωπίζω τον εαυτό μου ως τη “Χριστιάνα της τηλεόρασης” αλλά όπως ακριβώς είμαι, δηλαδή, ένας άνθρωπος που ξυπνά κάθε πρωί για να πάει στη δουλειά του, να την κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Από κει και πέρα, φυσικά και με ενδιαφέρει τι λέγεται και τι γράφεται για το άτομο μου αλλά κι αυτό με μέτρο», λέει η Χριστιάννα Αριστοτέλους και συνεχίζει:

«Αν θέλεις το πιστεύεις, διαβάζω ένα 40% όσων γράφονται κι αυτά τα περισσότερα μου τα στέλνουν οικείοι μου. Δεν θα μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ περισσότερο, παλιότερα ναι το έκανα, σήμερα όχι πια. Άσε που ο κόσμος έχει κριτήριο και καταλαβαίνει. Αν γραφτεί κάτι που με αδικεί ή με προσβάλλει, με χαρά διαπιστώνω πως κάποιοι δεν θα το αφήσουν έτσι, κάτω από κάθε κακόβουλο δημοσίευμα εμφανίζονται μηνύματα συμπαράστασης και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό», λέει η ίδια στο Κυπριακό Tv Μανία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved