«Σαν οικογένεια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Σαν οικογένεια»: Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Νέα επεισόδια με ανατρεπτικά γεγονότα θα συμβούν στη σειρά «Σαν οικογένεια». 

Η Μαρίνα απογοητεύεται όταν καταλαβαίνει πως ο Γιάννης τα ξαναβρήκε με την Νίκη. Ο Στέφανος με τον Λουκά στήνουν την παγίδα με στόχο την ολοσχερή οικονομική καταστροφή τού Αντρέα. Ο Βασίλης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας προκειμένου να βγει από το Ίδρυμα. Ο Γιώργος, μετανιωμένος, μαλώνει με την Χριστίνα, βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και ενεργεί. Έτσι, αποφασίζει να προτείνει στον Αντρέα να αναγνωρίσει τον Γιάννη και τον Πέτρο, αδιαφορώντας για το μερίδιο που δικαιούνται από την περιουσία του. Η Κατερίνα και η Νίκη σκέφτονται να μιλήσουν ανοιχτά στον Στέφανο και τον Λευτέρη, αντίστοιχα, για τα παιδιά τους. Η Ελένη προσπαθεί να τις αποτρέψει και τις δύο. Ο Αντρέας πέφτει στην παγίδα τού Λουκά και υπογράφει για να πάρει το δάνειο.

Ο Μηνάς αναγκάζεται να δει με κατανόηση την επανασύνδεση της Νίκης με τον Γιάννη. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για την Μαρίνα η οποία νιώθει την Νίκη να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο στη ζωή τους. Την ίδια στιγμή, η Ράνια ανακαλύπτει έκπληκτη πως ο «εξαφανισμένος» Βασίλης είναι κλεισμένος σε ψυχιατρείο από τον Λουκά. Ο λόγος, σχετίζεται με το αυτοκίνητο που βρίσκει η αστυνομία και έχει περιγράψει η Μαρίνα στους εφιάλτες της. Κι ενώ ο Σάββας προσεγγίζει την Ελένη με αδιευκρίνιστους σκοπούς, η Κατερίνα τής ζητά να μεσολαβήσει για να εξασφαλίσει μια στοιχειώδη επικοινωνία με τους γιους της. Παράλληλα, ο Στέφανος αντιλαμβάνεται ότι η Κατερίνα έχει αποφασίσει να τον εγκαταλείψει. Όμως, εκείνος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα...

Ο Σάββας πείθει την Αρετή να προσλάβουν την Ελένη ως μπέιμπι-σίτερ για το γιο τους.
Η Μαρίνα μαθαίνει από την αστυνομία ότι ο ιδιοκτήτης τού αυτοκινήτου που βλέπει στον εφιάλτη της είναι ένας φωτογράφος και, με τη βοήθεια του Πέτρου, προσπαθεί να τον εντοπίσει. Παράλληλα, η Ελένη αποκαλύπτει στον Γιώργο ότι ο Λουκάς και ο Στέφανος σχεδιάζουν να εξαπατήσουν τον πατέρα του. Ο Λουκάς, προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη τής Μαρίνας, προκαλώντας έτσι την οργή της Ράνιας, που βρίσκει ύποπτο το ενδιαφέρον του. Η Κατερίνα αντιλαμβάνεται πως ο Στέφανος έχει μπλοκάρει τις πιστωτικές της κάρτες για να την πιέσει να γυρίσει και αποφασίζει να αντιδράσει.

Ο Γιώργος ειδοποιεί τον πατέρα του για την παγίδα που του έχουν στήσει Λουκάς και Στέφανος. Εκείνος αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι τους, αλλά με το δικό του τρόπο. Η τρυφερή προσέγγιση Μηνά και Νίκης αναστατώνει τον Γιάννη, τη στιγμή που ξεκινά την θεραπεία του. Οι συνεχείς συγκρούσεις με τον Αντρέα οδηγούν την Χριστίνα να προτείνει συμβιβασμό στον Πέτρο και τον Γιάννη. Η Κατερίνα αγωνίζεται απεγνωσμένα να ισορροπήσει στη δύσκολη πραγματικότητα που ζει και να πάρει τις αποφάσεις που χρειάζονται. Η Λία αρχίζει να αναπνέει λυτρωμένη, αγνοώντας ότι, την ίδια στιγμή, ο Σάββας κυκλώνει την Ελένη με τη στρατηγική τής αράχνης.

Η Λία αποκαλύπτει στην Χρυσάνθη ότι η Ελένη είναι αδελφή της. Ο Αλέξης κατηγορεί τη μητέρα του ότι απατά τον πατέρα του, με τον εχθρό του. Η Κατερίνα ζητά από τον Αντρέα να μην είναι πλέον μαζί, εξαιτίας τού Στέφανου και του φόβου της για πιθανή εκδίκησή του. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος συμφιλιώνεται με τη μητέρα του, ενώ ταυτόχρονα παροτρύνει τον πατέρα του να μην «παραιτηθεί» από την αγάπη του για την Κατερίνα. Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης είναι προβληματισμένος με την άρνηση της Νίκης να συγκατοικήσουν. Ο Σάββας, καλεί την Ελένη στο σπίτι του, το βράδυ, για να προσέχει τον γιο του, ενώ την ίδια ώρα ο Αλέξης μαθαίνει από την Βάλια πως ο Γιώργος κι η Ελένη υπήρξαν ζευγάρι. Παράλληλα, ο Μηνάς ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Στέλλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved