Γιάννης Χατζηγεωργίου: Έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα
Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου εκτός από την υποκριτική, ασχολείται και με τη συγγραφή βιβλίων αφού το καλοκαίρι που μας πέρασε έγραψε ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Ζιάκ η έκλειψη».

Ποιο ήταν το έναυσμα ώστε να γράψει το συγκεκριμένο μυθιστόρημα;
"Αυτό το μυθιστόρημα το έγραφα, το άφηνα και το ξαναγράφω εδώ και επτά χρόνιο. Είναι ένα μυθιστόρημα το οποίο πραγματεύεται τη ζωή ενός φύλακα. Ας βάλουμε ελάχιστα στο μυαλά μας τους φύλακες αγγέλους που έχουμε μόνο που στο βιβλίο περιγράφω μια διαφορετική κοσμογονία. Μιλώ για έναν διαφορετικό τρόπο που δημιουργήθηκε το Σύμπαν. Οι φύλακες, στο μυθιστόρημα, είναι περισσότερο ψυχοπομποί και η Ζιάκ η κοπέλα αυτή, είναι ένα πεντάμορφο ον 250 ετών, που ερωτεύεται έναν άνθρωπο, έναν νεαρό συγγραφέα, στη Σκωτία. Από εκεί ξεκινάει η ιστορία. Ουσιαστικά η Ζιάκ είναι κάθε άνθρωπος από εμάς και οι άθλοι που περνάει είναι ουσιαστικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο καθένας για να πετύχει τον σκοπό του"

Ο ηθοποιός δεν εφησυχάζει με τίποτα. Τραγούδι, υποκριτική, συγγραφή...
«Ίσως πρέπει να περιοριστώ λίγο, γιατί έχω αρχίσει να εξουθενώνομαι και μόλις άρχισε η σεζόν. Είναι όμορφο να προσπαθείς. Για μένα είναι ένα τύπου μότο στη ζωή μου το να αδράξω τη στιγμή και να γίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερος σε οτιδήποτε κάνω. Είτε αυτό είναι για προσωπικές μου σχέσεις είτε είναι η δουλειά μου», λέει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved