Ρεκόρ τηλεθέασης για τον Γιώργο Αυτιά
Media

Ρεκόρ τηλεθέασης για τον Γιώργο Αυτιά

Με το «Καλημέρα» σας ο Γιώργος Αυτιάς σημείωσε νέα ρεκόρ τηλεθέασης στην πρωινή, σαββατοκυριακάτικη ζώνη του Σκάι.

Ο δημοσιογράφος δηλώνει ότι η φετινή θα είναι μια δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, ωστόσο το μόνο που δεν τον φοβίζει είναι το πρωινό ξύπνημα, καθώς για πολλές σεζόν μάς καλημερίζει στις 6 το πρωί.

«Τηλεόραση δεν βλέπουν μόνο οι παππούδες το πρωί. Βλέπουν όλοι όσοι προβληματίζονται από την οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Νέοι, μεσήλικες και ιδίως οι γυναίκες! Οι εργαζόμενοι για φόρους και Ασφαλιστικό, οι νοικοκυρές για τη ζωή τους, την ακρίβεια και τα θέματα που τις απασχολούν, οι επαγγελματίες για όσα τους επιβαρύνουν, οι φοιτητές για τις σπουδές τους και ασφαλώς οι συνταξιούχοι που τους έχουν σακατέψει όλες οι κυβερνήσεις, ακόμη και η σημερινή» τονίζει ο Γιώργος Αυτιάς στην «Espresso» και συμπληρώνει:

«Με ρωτούν για τον ΕΦΚΑ και τον ΕΝΦΙΑ, για συντάξεις και φόρους, για τέλη κυκλοφορίας και κληρονομιές, ακόμη και για τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ. Το πιο απίθανο που μου έχει ζητηθεί ήταν να βρω σε μια κυρία από την Κέρκυρα γιατί ο ΕΦΚΑ την θεωρούσε... πεθαμένη! Με παρακάλεσε να της δώσω λύση. Τελικά, πολλοί άλλοι είχαν το ίδιο θέμα. Μάλιστα, η εν λόγω κυρία έγινε άθελά της και ρεπόρτερ!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved