Η ζωή της άλλης: Η Κάτια ζητά από την Ξένια να υποβληθεί σε τεστ DNA
Media

Η ζωή της άλλης: Η Κάτια ζητά από την Ξένια να υποβληθεί σε τεστ DNA

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Τζώρτζης ξεσπάει βίαια στην Ξένια.

Πολύ γρήγορα το μετανιώνει. Ο ντετέκτιβ ενημερώνει την Κάτια για τις επαφές της εγγονής της και εντείνει ακόμη περισσότερο τις υποψίες της. Ο Στέφανος συνοδεύει τη Θάλεια στην έξοδό της με το Γιάννη, αλλά η βραδιά έχει απροσδόκητη κατάληξη. Η Νάνσυ εκμεταλλεύεται την απόσταση της Ελπίδας με τον Χάρη για να κάνει την κίνηση που τόσο καιρό περίμενε.

Ο ντετέκιτβ αναλαμβάνει να ενημερώσει την Κάτια για τις κινήσεις του Τζώρτζη. Η Ξένια περνάει όμορφες στιγμές με τη μικρή Λέλα, η οποία δένεται μαζί της και δεν θέλει με τίποτα να την αποχωριστεί. Ο Χάρης μετανιώνει που άφησε την κατάσταση με τη Νάνσυ να ξεφύγει... Ο Σωτήρης αποφεύγει να γράψει στον γιο του το καινούριο διαμέρισμα όπου θα μείνει με την Τόνια. Η στάση του προβληματίζει την Τόνια. Ο Φάνης και η Λίλιαν, πιο κοντά από ποτέ, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί.

Η Ξένια προσκολλάται στο κοριτσάκι που αναρρώνει απ' το ατύχημα, βρίσκοντας την αίσθηση ανεμελιάς που δεν γνώρισε ούτε σαν παιδί. Η Νάνσυ εξακολουθεί να πολιορκεί τον Χάρη, καταλογίζοντάς του ότι εκμεταλλεύτηκε τα συναισθήματά της, ενώ ο Χάρης αποφασίζει να αντικαταστήσει τον Τίμο με τη Μαίρη. Ο Φάνης και η Λίλιαν περνούν ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο που ανατρέπεται, όταν πέφτουν από σύμπτωση πάνω στον Σωτήρη και την Τόνια. Η Κάτια ζητά από την Ξένια να υποβληθεί σε τεστ DNA, γεγονός που την τρομοκρατεί ακόμα περισσότερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved