Η ζωή της άλλης: Η Κάτια εξακολουθεί να βρίσκεται σε κόμμα
Media

Η ζωή της άλλης: Η Κάτια εξακολουθεί να βρίσκεται σε κόμμα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η ζωή της άλλης, ο Φάνης υποψιάζεται την Ξένια για το ατύχημα της γιαγιάς του και το λέει στον Ηλία που ξαφνιάζεται, μαθαίνοντας για τη διπλή ερωτική ζωή της.

Ενώ η Κάτια δίνει μάχη για τη ζωή της, η Ξένια ανησυχεί με την αμφίβολη εξέλιξη της υγείας της και παρακινεί τον Τζώρτζη να την «τελειώνουν» όσο είναι ακόμα στο νοσοκομείο. Ο Χάρης και η Ελπίδα έρχονται όλο και πιο κοντά, πράγμα που προκαλεί την αντίδραση της Νάνσυς.

Η Τόνια ετοιμάζεται για τον γάμο της, θεωρώντας πια τον Φάνη παρελθόν στη ζωή της. Η Βάσω συναντιέται με την Ξένια, που της λέει με παράπονο το ότι δεν την κάλεσαν στον γάμο της Τόνιας. Ο Φάνης υποπτεύεται ότι η Ξένια έχει σχέση με την πτώση της Κάτιας από τη σκάλα. Η Μελίνα εμπιστεύεται στη Ζέτα και τη Βιβή τις υποψίες της, ότι ο Στάθης την απατάει. Μετά από ένα ρομαντικό ραντεβού, ο Χάρης και η Ελπίδα καταλήγουν στο σπίτι του Χάρη να κάνουν έρωτα...

Η Κάτια εξακολουθεί να βρίσκεται σε κόμμα, και η κατάστασή της παραμένει σταθερή. Παράλληλα, η Ξένια κάνει σκηνή στον Στέφανο, γιατί θεωρεί ότι έχει αρχίσει να απομακρύνεται από εκείνη. Η Ελπίδα ξυπνάει στην αγκαλιά του Χάρη, μετά από την πρώτη νύχτα που περάσανε μαζί. Στο μεταξύ, στο σπίτι της Βάσως και του Ηλία έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο της Τόνιας και του Σωτήρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved