Γιώργος Παπαδάκης: «Είμαι κατά της ανθρωποφαγίας»
Media

Γιώργος Παπαδάκης: «Είμαι κατά της ανθρωποφαγίας»

Αναγνωρίζονται κάποια στιγμή οι αξίες;  Τι πιστεύει τελικά ο Γιώργος Παπαδάκης;

«Όχι, δεν αναγνωρίζονται οι αξίες» απάντησε στο Λοιπόν ο δημοσιογράφος και συνέχισε αναφορικά με το ποιους ξεχωρίζει από την τηλεόραση:

«Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν το έκανα ποτέ. Τους ξεχωρίζω και τους κρατάω για μένα, δεν δημοσιοποιώ ούτε τις αντιπάθειες, μου ούτε τις συμπάθειες μου για ένα λόγο είμαι κατά της ανθρωποφαγίας. Αν το κάνω, λειτουργώντας στην τηλεόραση, δεν θα είμαι και τόσο αντικειμενικός.»

- Πότε σας έφερε σε δύσκολη θέση η τηλεόραση;

«Πάρα πολλές φορές, όχι η τηλεόραση, οι καλεσμένοι που έρχονται. Υπάρχουν κάποιες στιγμές, όπως το περιστατικό με τον Κασιδιάρη αναμφισβήτητα, αλλά και στιγμές της καθημερινότητας, όταν θέλω να βρίσω και δεν μπορώ. Είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να κρύψω τα συναισθήματα μου και δεν θα με κάνει η τηλεόραση να είμαι λιγότερο αυθόρμητος και παρορμητικός. Κρατάω τον αυθορμητισμό και τον παρορμητισμό μου μέχρι ενός σημείου, αν εκραγώ, δεν γίνεται, θα μαλώσω. Δεν μπορώ να πειθαρχήσω σε τηλεοπτικούς κανόνες που θέλουν έναν άνθρωπο στημένο, αγέλαστο, σοβαροφανή απέναντι στον τηλεοπτικό φακό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved