Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Όταν χώρισα αναθεώρησα τις απόψεις μου πάνω σε κάποια θέματα»
Media

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Όταν χώρισα αναθεώρησα τις απόψεις μου πάνω σε κάποια θέματα»

Το φετινό καλοκαίρι η Φλορίντα Πετρουτσέλι το πέρασε δίχως άγχος αφού πριν ξεκινήσει τις διακοπές της, είχε ήδη κλείσει τη θέση της στο Happy Day, οπότε για εκείνη όλα έμοιαζαν τέλεια.

«Οταν περνάς καλά ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση σου. Κι έτσι, ενώ παλιότερα δεν θα μπορούσα ούτε να το σκεφτώ, φέτος ανέβαζα στο Instagram φωτογραφίες ακόμη και με μαγιό. Δεν είναι ότι θα μου έλεγε κάτι ο σύντροφος μου, απλώς δεν ήθελα να προκαλέσω. Αλλά πάλι γιατί να προκαλούσα; Όλοι το κάνουν. Είναι καλοκαίρι, είσαι με το μαγιό, περνάς ωραία και βγάζεις μια φωτογραφία.

Όταν χώρισα αναθεώρησα τις απόψεις μου πάνω σε κάποια θέματα κι έτσι έφτιαξα κι εγώ λογαριασμό στο Instagram , οπού δεν είχα μέχρι τότε. Μου αρέσει που παίρνω πολλά μηνύματα και από γυναίκες που μου λένε καλά λόγια. Το Instagram είναι μεγάλο εργαλείο για τη δουλειά μου. Εξάλλου προτιμώ να ανεβάζω εγώ μια φωτογραφία με μαγιό ή με τον σύντροφο μου από το να με τραβήξει ένας παπαράτσο εν αγνοία μου.

Οταν ξεκινούσα σε αυτή τη δουλειά δεν είχα σκεφτεί το θέμα της αναγνωρίσιμοτητας. Ακόμα και τώρα, το συνειδητοποιώ μόνον όταν ο σύντροφος μου αισθάνεται άβολα με αυτό που συμβαίνει. Το να μην μπορώ να βγω μαζί του χωρίς να μας τραβήξει κάποιος φωτογραφία», καταλήγει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved