Η ζωή της άλλης: Η ομιλία της Κάτιας αρχίζει να επανέρχεται σιγά - σιγά
Media

Η ζωή της άλλης: Η ομιλία της Κάτιας αρχίζει να επανέρχεται σιγά - σιγά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η ζωή της άλλης, ο Ηλίας προσπαθεί να προσεγγίσει τη Βάσω αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό.

Ο Γιάννης προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση του Χάρη, που είναι πολύ στεναχωρημένος από τον καυγά του με την Ελπίδα. Η Ελπίδα αναζητά τις συμβουλές του Ανδρόνικου και μένει το βράδυ στο σπίτι του Στέφανου. Στο μεταξύ, η ομιλία της Κάτιας αρχίζει να επανέρχεται σιγά - σιγά. Η Ελπίδα ξεκαθαρίζει στον Στέφανο ότι έχει χάσει πια την εμπιστοσύνη της απέναντί του.

Ο Σωτήρης προσπαθεί να πείσει την Τόνια να γυρίσει μαζί του στο σπίτι αλλά εκείνη τον διώχνει. Ο Χάρης ζητά εξηγήσεις από την Ξένια για τα ψέματα που του είπε σχετικά με την Ελπίδα. Ο Χάρης πηγαίνει στο εστιατόριο ελπίζοντας ότι θα βρει εκεί την Ελπίδα. Στο μεταξύ, η Έλενα με τον Τζώρτζη ετοιμάζονται να βγουν, αλλά τους κάνει χαλάστρα η απρόσμενη επίσκεψη του Μάνου.

Ο Ανδρόνικος προσπαθεί να παρηγορήσει την Ελπίδα που είδε τον Χάρη μαζί με άλλη γυναίκα. Η Έλενα με τον Τζώρτζη ετοιμάζονται να βγουν, αλλά η απρόσμενη επίσκεψη του Μάνου τούς αλλάζει τα σχέδια. Στο μεταξύ, η Ξένια βάζει λόγια στη διευθύντρια της σχολής για τη σχέση του Χάρη με την Ελπίδα. Η διευθύντρια κάνει αυστηρές συστάσεις στον Χάρη. Στο μεταξύ, η Ξένια πλευρίζει τη Λίλιαν για να μάθει λεπτομέρειες για την Έλενα και τον Τζώρτζη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved