Σαν οικογένεια: Ο Πέτρος πιέζει τον Γιάννη να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του
Media

Σαν οικογένεια: Ο Πέτρος πιέζει τον Γιάννη να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σαν οικογένεια, ο Δημήτρης βρίσκει στοιχεία που αποδεικνύουν πως τα κλοπιμαία που ανακάλυψε στο πατάρι ανήκουν στην Κατερίνα.

Παράλληλα, ο Λουκάς ζητά από τον Αλέξη να συνεχίσουν τη συνεργασία που είχαν με τον Στέφανο κι εκείνος αρνείται. Ο Λουκάς μαθαίνει από την Ράνια πως ο Δημήτρης είναι ο καινούριος φίλος τής Μαρίνας. Την ίδια στιγμή, ο Σάββας ζητά από την Ελένη να μιλήσει στον Κωστάκη με σκοπό να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του. Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος πιέζει τον Γιάννη να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του και να αποφασίσει αν θέλει την Νίκη ή την Μαρίνα.

Ο Δημήτρης παρακολουθεί την Κατερίνα και βλέπει πως συναντιέται κρυφά με τον Γιάννη και τον Πέτρο. Η Ελένη κανονίζει δείπνο με τον Γιώργο και τα άλλα παιδιά στο σπίτι τους.

Ο Γιώργος τούς ανακοινώνει πως φεύγει μόνιμα από την Κύπρο. Ο Λουκάς προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του πατέρα στον Αλέξη για να τον έχει του χεριού του. Ο Γιάννης ενοχλείται από τις ερωτήσεις του Δημήτρη και αναρωτιέται γιατί θέλει να μάθει τόσα πολλά για τις οικογένειές τους. Ο Πέτρος διστάζει να πει την αλήθεια στην Λυδία για την παράνομη υιοθεσία της. Εκείνη καταλαβαίνει πως κάτι της κρύβει ο Πέτρος, αλλά δεν ξέρει τι.

Ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Αλέξη, με την πρόφαση πως θέλει να κάνει ένα αφιέρωμα στον πατέρα του, Στέφανο Γαλανό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved