Σαν οικογένεια: Η Νίκη επιμένει πως η Κατερίνα οφείλει να παραδοθεί και μαλώνουν ξανά
Media

Σαν οικογένεια: Η Νίκη επιμένει πως η Κατερίνα οφείλει να παραδοθεί και μαλώνουν ξανά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σαν οικογένεια, η Κατερίνα ακούει πως ο Δημήτρης θέλει να κάνει αφιέρωμα στον Στέφανο και θορυβείται.

Του λέει να μην σκαλίζει τα θέματα της οικογένειάς της, αλλά αυτός τη στριμώχνει όταν τη ρωτάει αν έχει κάτι να κρύψει. Ο Πέτρος κάνει μια απόπειρα να πει στην Λυδία την αλήθεια, αλλά όταν εκείνη του μιλήσει με αγάπη για τη μητέρα της, δεν θα καταφέρει να το κάνει.

Η Μαρίνα, που ακούει τον Δημήτρη να μιλά στο τηλέφωνο για την Κατερίνα, υποψιάζεται πως ξέρει πράγματα και, ψάχνοντας, βρίσκει τα κλοπιμαία στο πατάρι. Η Νίκη επιμένει πως η Κατερίνα οφείλει να παραδοθεί και μαλώνουν ξανά. Ο Σάββας πηγαίνει το υλικό του ατυχήματος στον Αλέξη, ο οποίος δεν έχει ιδέα τι έκανε και του ζητά χρήματα για να μην το παραδώσει.

Η Νίκη συνειδητοποιεί πως ο Γιάννης νιώθει μια ακατανίκητη έλξη για την Μαρίνα και αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και η Λυδία η οποία, έχοντας ανακαλύψει τις φωτογραφίες της που είχε ο Πέτρος στο δωμάτιο του, αντιλαμβάνεται πως η γνωριμία τους μόνο τυχαία δεν ήταν.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη ανησυχεί για τον Αλέξη ο οποίος, μετά την απειλή του Σάββα, αποφασίζει να συμβιβαστεί και να του δώσει τα χρήματα που του ζητάει προκειμένου να μην αποκαλύψει ότι αυτός ήταν ο αίτιος του δυστυχήματος που κόστισε τόσο ακριβά στην Στέλλα. Η Μαρίνα αρχίζει να συνειδητοποιεί πως ο άντρας που έχει δίπλα της, ο Δημήτρης, μπορεί και να την χρησιμοποιεί για να παγιδεύσει την Κατερίνα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved