O άντρας των ονείρων μου: Ο Τζακ μαθαίνει πως η Αθηνά θα πάει στις Κάννες με τον Αλέξανδρο…
Media

O άντρας των ονείρων μου: Ο Τζακ μαθαίνει πως η Αθηνά θα πάει στις Κάννες με τον Αλέξανδρο…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ο άνδρας των ονείρων μου, η Αθηνά ζητάει από τον Αλέξανδρο να πάρουν μαζί τους στις Κάννες και την Έλλη.

Η Αγγελική, με το κόκκινο ζακετάκι στα χέρια, αναβάλει το τεστ DNA και πηγαίνει σπίτι για να ηρεμήσει. Η Αθηνά νιώθει άσχημα που λέει ψέματα στον Τζακ και εκείνος έχει αρχίσει ν’ ανησυχεί με τον τρόπο που τον αποφεύγει. Η Βίκυ εξομολογείται στη Μπέλλα πως ο Άπος της αρέσει πιο πολύ από τον Λούη.

Η Αγγελική δείχνει στην Ιωάννα το ζακετάκι και οι δύο γυναίκες δείχνουν να πείθονται πως πρόκειται για τον Γιαννάκη. Ο Μπάμπης ζητάει από τη Μπέλλα να βρει γενετικό υλικό του Τζακ για να το πλασάρει για δικό του. Το ξυλουργείο προχωράει σε περικοπές προσωπικού και ο Μήτσος θυσιάζεται για να μείνει η Μίκα. Ο Πανίκος ζητάει από τον Τζακ να πάνε μια ακόμη βόλτα και ο Τζακ του εξομολογείται πως θα ήθελε να βρει τους βιολογικούς του γονείς. Η Μπέλλα προσπαθεί να μπει στο διαμέρισμα του Τζακ, αλλά πέφτει πάνω στην Ιωάννα και το σχέδιο αναβάλλεται.

Η Μίκα και η Αθηνά δείχνουν συμπάθεια η μία στην άλλη. Η Αθηνά καταλαβαίνει πως ο Τζακ ζηλεύει τον Αλέξανδρο και προσπαθεί να τον καλμάρει. Η Έλλη απολογείται στον Ντίνο για τη συμπεριφορά της, ο Ντίνος ζει τον απόλυτο έρωτα. Η Σάρα συστήνει τον νεαρό στον Σωτήρη και του λέει ότι είναι ο ανιψιός της. Ο Τζακ μαθαίνει πως η Αθηνά θα πάει στις Κάννες με τον Αλέξανδρο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved