Nomads: Μαντώ Γαστεράτου: Το μόντελινγκ, η πορεία στο Mad, το Πρωινό και ο αρραβώνας λίγο πριν φύγει
Media

Nomads: Μαντώ Γαστεράτου: Το μόντελινγκ, η πορεία στο Mad, το Πρωινό και ο αρραβώνας λίγο πριν φύγει

Από τα πιο δυνατά κορίτσια της ομάδας της «Φωτιάς» των Nomads, είναι η Μαντώ Γαστεράτου

Το 2010 η όμορφη παρουσιάστρια στέφθηκε Μις Ελλάς όμως τελικά το μόντελινγκ δεν ήταν αυτό που ήθελε πραγματικά στη ζωή της κι έτσι το ενδιαφέρον της τράβηξε η τηλεόραση.

Η Μαντώ έκανε τα πρώτα της βήματα στο Mad.

«Κάνω κάτι που αγαπώ, δεν το αντιμετωπίζω “ωχ, πάλι δουλειά”. Ξυπνάω και χαίρομαι που θα πάω στο κανάλι. Φυσικά το αντιμετωπίζω με σοβαρότητα αλλά γουστάρω πολύ», δήλωνε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της μιλώντας για την πορεία της στο Mad.

Αργότερα ήρθε η πρόταση για το Πρωινό του Ant1 οπού μαζί με την επιστήθια φίλη της Τζένη Μελιτά, έκαναν τη δική τους στήλη, η οποία ομολογουμένως είχε αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το τηλεοπτικό κοινό.

Αγαπητή έγινε όμως και μέσα από το ραδιόφωνο, αποκτώντας ραδιοφωνική εκπομπή με ένα στιλ απόλυτα δικό της.

Όσο για τα προσωπικά της; Μπορεί να έφυγε χιλιόμετρα μακριά από τον αγαπημένο της, όμως πριν από αυτό έκανε το μεγάλο βήμα. Αρραβωνιάστηκε με τον έρωτα της ζωής της και την αποκάλυψη έκανε η ίδια λίγο πριν αναχωρήσει για Φιλιππίνες, καλεσμένη στην εκπομπή της Σκορδά.

Η πρόταση γάμου έγινε κατά την διάρκεια των διακοπών τους και εκείνη δεν σκέφτηκε καθόλου την απάντηση αφού αμέσως του απάντησε το μεγάλο «ναι».

Η Μαντώ μπορεί να αρραβωνιάστηκε όμως στο μυαλό κάθε άνδρα παραμένει ένα από τα πιο σέξι κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved