Media

Nomads: Γιωργος Μαυρίδης, τα τατουάζ, το world party και το τελος της φιλίας του με τον Τανιμανίδη

Gossip-tv Team

Ένα από τα πρόσωπα – έκπληξη στο Nomads ήταν αυτό του Γιώργου Μαυρίδη

Και λέμε «έκπληξη» καθώς την περασμένη σεζόν και όσο προβάλλονταν το Survivor ο ίδιος δήλωνε σε συνεντεύξεις του πως τέτοιου είδους τηλεοπτικά προγράμματα είναι ανήθικα για την κοινωνία μας.

«Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά», δήλωνε σχεδόν έναν χρόνο πριν.

Κι όμως ο παρουσιαστής είπε το «ναι» και να που τώρα όχι μόνο τον βλέπουμε στο εν λόγω project αλλά είναι και… προτεινόμενος αφού απόψε το βράδυ θα αναμετρηθεί με δυο αντιπάλους για το ποιος θα αποχωρίσει από το παιχνίδι.

Όπως και να ‘χει εμείς δεν μένουμε στις δηλώσεις καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης είναι από τα πλέον αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Θες η γοητευτική εμφάνιση του; Θες τα δεκάδες τατουάζ που κοσμούν το κορμί του, γεγονός που σε κάνει να τον προσέξεις έτσι κι αλλιώς; Θες οι ειλικρινείς αποκαλύψεις για τη ζωή του; Θες οι φιλανθρωπικές πράξεις που κάθε τόσο κάνει είτε για παιδιά είτε για ανθρώπους που έχουν ανάγκη τα χρήματα; Θες ακόμη και η τόσο μοναδική σχέση που έχει χτίσει με το μοναδικό θηλυκό που έχει μονοπωλήσει τη ζωή του και αυτό δεν είναι άλλο από τη σκυλίτσα του, τη Μόλυ;

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένα παιδί που αγαπήθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή που βγήκε στο γυαλί, όταν πριν από μερικά χρόνια μαζί με τον άλλοτε κολλητό του, Σάκη Τανιμανίδη έκαναν την πιο ξεχωριστή εκπομπή που έχει προβληθεί ποτέ, το Word Party

Αξίζει να αναφέρουμε πως η σχέση των δυο παρουσιαστών έληξε παράλληλα με το τέλος αυτής της εκπομπής. Χάλασαν την όμορφη αδερφική σχέση που τους ένωνε για έναν λόγο που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει όσο κι αν δηλώνουν πως ακόμη διατηρούν επαφές.

Μέσα από αυτό το project ωστόσο είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε, να τον αγαπήσουμε και να μας κάνει να τον ακολουθούμε σε κάθε νέο του τηλεοπτικό βήμα. Γιατί; Γιατί φαίνεται αληθινός και ξεχωριστός, γιατί σε κάθε του συνέντευξη μοιράζονταν κάτι από τη ζωή του, όπως τότε που μίλησε ανοιχτά για τις σχέσεις με τον πατέρα του.

Ένας γνήσιος Θεσσαλονικιός που έκανε την αγάπη του για το σχέδιο, τέχνη, αφού πολύ πριν κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο World party, ήταν ήδη ένας επιτυχημένος tattoo artist.

Για την ιστορία να σας θυμίσουμε πως ο λόγος που τον ψήφησαν οι συμπαίκτες τους είναι, κατά δικές τους δηλώσεις on camera, πως λόγω της δημοφιλίας του θα καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι. Μένει να παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ το Nomads για να δούμε αν τελικά το κοινό του παραμένει πιστό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved