Bahar: Η Μπαχάρ φυλακίζεται
Media

Bahar: Η Μπαχάρ φυλακίζεται

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Μπαχάρ και η Εφσούν καταφέρνουν να φτάσουν στο Μερσίν και ο Λουτφού τις φυλακίζει γιατί συνεργάζεται με τον Ματζίτ, ο οποίος του έχει υποσχεθεί πολλά χρήματα.

Η Σουλτάν αποπειράται να σκοτώσει τον Ματζίτ αντί να του δώσει τα χρήματα, εκείνος αντεπιτίθεται και προσπαθεί να τη στραγγαλίσει, όταν έρχονται να τη σώσουν η Γκανιμέτ με τη Τσεβριγέ και τον Σαλίχ. Απειλούν τον Ματζίτ να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά μπροστά τους. Ο Ομέρ επισκέπτεται την έπαυλη και τοποθετεί κοριό στο γραφείο του Μεχμέτ - Εμίρ.

Είναι αποφασισμένος να πιάσει την Μπαχάρ Γκερμάν σε 24 ώρες. Ένας διάλογος του Μεχμέτ - Εμίρ με τη Σουλτάν προδίδει το πού βρίσκεται η κόρη του. Η Εφσούν και η Μπαχάρ καταφέρνουν να ξεφύγουν και βρίσκουν τον Ατές και τον Αρντά. Όμως καταφθάνει η αστυνομία, γίνεται ένα φοβερό ατύχημα και η Εφσούν χάνει το μωρό της.

Η Μπαχάρ φυλακίζεται αλλά το μόνο που τη νοιάζει είναι ο πόνος της αδελφής της. Η Εφσούν μαθαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει πλέον παιδιά κι είναι καταρρακωμένη. Ο Αρντά προσπαθεί να τη στηρίξει αλλά εκείνη του ζητάει διαζύγιο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved