Μαρία η άσχημη: Η μέρα της επίδειξης της πρώτης κολεξιόν υπό την προεδρία του Αλέξη φθάνει
Media

Μαρία η άσχημη: Η μέρα της επίδειξης της πρώτης κολεξιόν υπό την προεδρία του Αλέξη φθάνει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Αλέξης προτείνει στη Μαρία να ιδρύσει με δικά του χρήματα μια εταιρεία-φάντασμα, η οποία σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ecomoda θα μπορέσει να τον βοηθήσει οικονομικά.

Η Μαρία και ο Νικόλας, Διευθύνων Σύμβουλος πλέον της εικονικής εταιρείας, συντάσσουν το καταστατικό της. Η Λίλιαν πιέζει τον Δημήτρη να συγκατοικήσουν. Η μέρα της επίδειξης της πρώτης κολεξιόν υπό την προεδρία του Αλέξη φθάνει. Όλοι είναι ανάστατοι. Η κατάσταση δεν θα βοηθηθεί καθόλου από την έλευση του Μιχαλάκη, του "ήσυχου" γιου της Χριστίνας, στην Ecomoda.

Η Ελεωνόρα αναλαμβάνει να κρατήσει συντροφιά στον γιο της Χριστίνας και παραδόξως τα βρίσκουν μια χαρά οι δυο τους... Οι απόκληρες κλείνουν τραπέζι σ’ ένα κέντρο διασκέδασης για να γιορτάσουν την προαγωγή της Μαρίας. Όλα είναι έτοιμα για την επίδειξη. Η καταιγίδα όμως, θα ξεσπάσει όταν ο Κρίστο ανακαλύψει ότι οι θεϊκές του εμπνεύσεις δεν υλοποιήθηκαν όπως περίμενε, αλλά όπως η ψυχρή λογική της διοίκησης επέλεξε. Απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα και να αποχωρήσει... Η πρώτη επίδειξη επί προεδρίας του Αλέξη κινδυνεύει!..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved