Media

Nomads: Η Εύη Ιωαννίδου αποκαλύπτει όσα έγραψε στον Μαυρίδη και δεν είδαμε!

Gossip-tv Team

Η Εύη Ιωαννίδου, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Nomads ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και δε θα μπορούσε να μην ερωτηθή από την ομάδα της εκπομπής τι έγραψε στο γράμμα που δόθηκε στον Γιώργο Μαυρίδη!

Η Εύη, τόνισε ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Γιώργο και έχει καρδιά μικρού παιδιού! «Τον Γιώργο τον πιστεύω πολύ σαν άνθρωπο, είναι τρομερός… πιστεύω πως θα είναι στην τριάδα, μακάρι να είναι ο νικητής του Nomads»!
H Eύη εκτός από το γράμμα, του έδωσε και ένα φυλαχτό το οποίο ο Γιώργος το φορά: «Δεν περίμενα πως θα βγει το γράμμα προς τα έξω…είπα να του το δώσουν πολύ προσωπικά… Νόμιζα ότι θα το δει μετά τις 8 και 9 το βράδυ, όταν φεύγουν οι κάμερες… δεν έγραφα και κάτι, εάν το διάβαζε on camera! Tου έλεγα ότι θέλω να είναι δυνατός και ότι τον έβαλα αρχηγό γιατί πιστεύω σε εκείνον και θέλω να τον δω χαρούμενο, γιατί περνά δύσκολα και έχει ψυχή μικρού παιδιού… είναι δυνατός. Για εμένα, θα πάει τελικό! Η γιατρός με βοήθησε να γράψω το γράμμα στον Μαυρίδη, μου έδωσε ένα στυλό και ένα τετράδιο και έγραψα στον Γιώργο…» Και στη συνέχεια η Εύη αποκάλυψε πως έκλεισε το γράμμα: «Η Βάνα κατάλαβε ότι ήθελα να σου γράψω γράμμα. Είναι θεά και την αγαπώ. Με αγάπη Εύη»! Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved