Έρχεται το δεύτερο στεφάνι για πρωταγωνιστή του 4ΧΧΧ4!
Media

Έρχεται το δεύτερο στεφάνι για πρωταγωνιστή του 4ΧΧΧ4!

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του σίριαλ 4ΧΧΧ4, σκέφτεται σοβαρά να βάλει το δεύτερο στεφάνι

Μια από τις πιο όμορφες και πιο γλυκές περιόδους της ζωής του διανύει ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου και γι' αυτό ευθύνεται η σύντροφός του Λίνα Καλλέργη. Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές της Real τον θέλουν να σκέφτεται να προχωρήσει πιο σοβαρά και να πάρει την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά.
Ο ηθοποιός που φέτος ανήκει στο καστ της κωμικής σειράςτου ΑΝΤ1, διατηρεί χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, αλλά τον τελευταίο χρόνο οι δημόσιες εμφανίσεις του με την αγαπημένη του, με την οποία είναι ζευγάρι από το 2015, είναι όλο και πιο συχνές. Η Λίνα δεν έχει καμία σχέση με τη σόουμπιζ. Είναι διοικητικό στέλεχος σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Στο παρελθόν η 31 χρονη καλλονή υπήρξε ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα Λάζαρο Αγαδάκο, με τον οποίο επίσης είχε φροντίσει να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φλαςτων φωτογράφων. Αλλά και o Τόνυ μετά το διαζύγιό του από τη Μίνα Αλτάνη το 2014 απέφευγε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με άλλη σύντροφο.
Η σχέση τους δοκιμάστηκε από το ξεκίνημα της όταν ο Τόνυ μοίραζε τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, λόγω της συμμετοχής του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέντε κλειδιά». «Αν και τότε ο Τόνυ έλειπε πολλές ημέρες κατάφεραν να κρατήσουν τις ισορροπίες χωρίς προστριβές, κάτι που έκανε τη σχέση τους δυνατότερη. Ισως και γι' αυτόν τον λόγο σκέφτονται να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αν και ο Τόνυ είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν πιστεύει σε τέτοιες δεσμεύσεις», δηλώνει άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού, ο οποίος φέτος θα εμφανίζεται και επί σκηνής στο έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου «Το παιχνίδι του δολοφόνου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved