Η νύφη: Η Μπαντέ βρήκε τον τρόπο να αποφύγει τον γάμο που της ετοίμαζε η κυρία Εσμά
Media

Η νύφη: Η Μπαντέ βρήκε τον τρόπο να αποφύγει τον γάμο που της ετοίμαζε η κυρία Εσμά

Νέα εβδομάδα με πολλές εξελίξεις στη σειρά «Η νύφη».

Η Μπαντέ είναι καταρρακωμένη από τη συμπεριφορά του Μουράτ, ενώ όταν ακούει τις προθέσεις της κυρίας Εσμάγια εκείνη, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Θα τη βοηθήσει ο Μουράτ;Η κυρία Εσμά, κατά τη διάρκεια του δείπνου, προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους στο αρχοντικό και να βοηθήσει να φτιάξουν οι σχέσεις των γιων της. Όμως, ένα απροσδόκητο συμβάν έρχεται να γίνει γι’ αυτήν ένας πολύ κακός οιωνός. Η Μπεγκιούμ χρειάζεται χρόνο για να βρει το θάρρος να μιλήσει στον Φαρούκ, όμως η ασθένειά της δεν της αφήνει αυτά τα περιθώρια. Ωστόσο, η τύχη ξαναστέλνει τη Σουρεϊγιά στον δρόμο της. Η Σενέμ προσπαθεί να πουλήσει το περιδέραιο της Ιπέκ για να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Όμως η τύχη δεν είναι μαζί της…Κι ενώ δεν έχει φθάσει η ώρα για τον Φαρούκ να μάθει ότι έχει έναν γιο, μαθαίνει για έναν άλλο συγγενή του και πέφτει από τα σύννεφα.

Ο Φαρούκ περνά μερικές υπέροχες ώρες με τον Εμίρ, χωρίς βέβαια να περνά από το μυαλό του ότι αυτός ο μικρός είναι γιος του. Από την άλλη, η συμπάθεια που δείχνει ο Εμίρ για τη Σουρεϊγιά ξαφνιάζει ευχάριστα την Μπεγκιούμ. Η Κιγιμέτ επισκέπτεται τη Ρεϊχάν και τον Αντέμ για να τους ενημερώσει ότι ο Φαρούκ γνωρίζει για τη συγγένειά τους και να τους παρακαλέσει να φύγουν. Η Σενέμ πηγαίνει στο κοσμηματοπωλείο για να διαπραγματευτεί την πώληση του κολιέ αλλά εκεί την περιμένει η κυρία Εσμά! Όλα κυλούν ήρεμα στα εγκαίνια της σχολής της Σουρεϊγιά και της Ντιλάρα, μέχρι που κάνει την εμφάνισή της η Μπεγκιούμ…

Η παρουσία της Μπεγκιούμ στα εγκαίνια προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στους άνδρες της οικογένειας Μποράν. Ο Φαρούκ, που πιστεύει ότι η Μπεγκιούμ εμφανίστηκε για να διαλύσει τον γάμο του, της ζητά να φύγει. Εκείνη του λέει ότι είναι απαραίτητο να μιλήσουν.Η κυρία Εσμά ζητά τη συνεργασία της Σενέμ προκειμένου να μην την καταγγείλει στην αστυνομία για κλοπή. Η Σενέμ διαπιστώνει ότι ο εκβιασμός του Μεχμέτ δεν ήταν τίποτα μπροστά στις απαιτήσεις της κυρίας Εσμά…Η Μπαντέ βρήκε τον τρόπο να αποφύγει τον γάμο που της ετοίμαζε η κυρία Εσμά.

Ο Φαρούκ πηγαίνει στο νοσοκομείο για να συναντήσει την Μπεγκιούμ…Η κυρία Εσμά αναζητά ακόμα αυτόν που έκαψε την κούνια. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ότι η Ιπέκείναι αυτή που θα μπορέσει να βάλει στη θέση της τη «σιδηρά» κυρία! Η Σουρεϊγιά συμπαραστέκεται στην Μπαντέ και κάνει την κοπέλα να της ανοίξει την καρδιά της. Ακολουθεί αναστάτωση και δίπλα στηΣουρεϊγιά είναι και πάλι ο Οσμάν.

Η Μπεγκιούμ ετοιμάζεται να πάει για θεραπεία και αφήνει τον Εμίρ στην Πελίν. Ο μικρός την παρακαλεί να του επιτρέψει να πάει να συναντήσει τηΣουρεϊγιά.Η κυρία Εσμάπροσπαθεί να πείσει τους γονείς της Ιπέκ να αποσύρουν την προσφορά για την αγορά τουσπιτιούτων παιδιών. Ο Φαρούκ νιώθει να βάλλεται από παντού και η Σουρεϊγιά γίνεται το καταφύγιό του. Θα καταφέρει και η Ντιλάρα να προσεγγίσει πραγματικά τον Αντέμ; Η Σουρεϊγιά φέρνει έναν καλεσμένο για φαγητό στο σπίτι. Γιατί η οικογένεια παγώνει όταν γίνονται οι συστάσεις;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved