Κουμπλής-Κωνσταντινίδου: Μαζί στην ζωή, μαζί και στην tv
Media

Κουμπλής-Κωνσταντινίδου: Μαζί στην ζωή, μαζί και στην tv

Ο Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου είναι ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στην τηλεόραση.

Το ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια και τα social media και συχνά μοιράζονται τις εμπειρίες τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους έχοντας πάντα μαζί τους την αγαπημένη τους Μπρίλη.

«Έτσι κι αλλιώς ασχολούμαστε χρόνια με το κομμάτι του ταξιδιού, γιατί εγώ παρουσίαζα το "Μένουμε Ελλάδα" και η Σοφία ήταν στην εκπομπή. Είμαστε έμπειροι ταξιδιώτες κι αυτό κάνουμε και στην καθημερινότητα μας. Επομένως, αφού μας αρέσει να ταξιδεύουμε και το κάνουμε και ως επάγγελμα, είπαμε, γιατί να μην το κάνουμε μαζί; Να ταξιδεύουμε παρέα και να είναι μαζί μας και ο σκύλος μας, η Μπρίλη, που τη λατρεύουμε, και όλο αυτό που βιώνουμε ευχάριστα στις δικές μας αποδράσεις να το καταγράψουμε και να γίνει μια ωραία εκπομπή» εξήγησε στην Espresso ο Πέτρος Κουμπλής και συνέχισε για το αγαπημένο τους τετράποδο την Μπρίλη που δεν αποχωρίζονται ποτέ: «Η Μπρίλη είναι μαζί μας πάντα. Πρόκειται για ένα πλάσμα που αγαπάει τα ταξίδια. Είναι σαν ένα μικρό παιδί κι εμείς έτσι την αντιμετωπίζουμε. Με τα αεροπλάνα δεν φοβάται ποτέ. Είναι ταξιδιάρα από... κούνια και στην εκπομπή είναι συμπαρουσιάστρια. Θα δείτε στα επεισόδια τον ρόλο της».

Η Σοφία Κωνσταντινίδου αγαπάει την πολυτέλεια και την έχει εντάξει ακόμα και στην καθημερινότητά της. ««Ταξιδεύουμε πολύ και σε Ελλά-δα και στο εξωτερικό και χαιρόμαστε που το κάνουμε αυτό και ως επάγγελμα γιατί λατρεύουμε τα ταξίδια» αναφέρει. Στην πρεμιέρα της εκπομπής θα δούμε το ζευγάρι στη Νάξο! «Είναι μια έκπληξη που κάνω στη Σοφία να πάμε φθινόπωρο σε ένα νησί όπου μπορείς να ανακαλύψεις και άλλες πλευρές του. Πάμε και στα ορεινά χωριά που είναι μαγευτικά και συναντάμε κόσμο, αλλά και φανταστικά μέρη».

Η εκπομπή τους Love and Travel κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved