Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Ant1
Media

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Ant1

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής, ο Νίκος Κοκλώνης και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας πάνε στο Σαν Φρανσίσκο!

Ο ΑΝΤ1 αυτή τη σεζόν μας παρουσιάζει, μία ολοκαίνουρια «ταξιδιάρικη» εκπομπή. Το Celebrity Travel, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 23.00 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο “Mr Travel”, θα κάνει το γύρο του πλανήτη, θα μας γνωρίσει ξένες κουλτούρες, θα μας παρουσιάσει διάσημα αξιοθέατα, θα μας αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά κάθε προορισμού, θα γίνει ένα με τους ντόπιους και όλα αυτά μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους!

Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «βουτάνε» στη μαγεία του Σαν Φρανσίσκο και γνωρίζουν όλες τις πλευρές, αυτής της απίστευτης πόλης, στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Την «Πόλη στον Κόλπο» όπως τη λένε, που για δύο αιώνες συνδέει το όνομά της με success stories παγκόσμιας εμβέλειας.

Θαυμάζουν τη διάσημη γέφυρα της Χρυσής Πύλης και μας αποκαλύπτουν τα καλύτερα σημεία της, για να βγάλουμε φωτογραφία και να μπούμε στο ρυθμό της πόλης. Θα παρακολουθήσουμε τον Νίκο Κοκλώνη σε μια κρουαζιέρα έκπληξη, μ’ ένα ιστιοπλοϊκό καταμαράν να συζητούν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για όλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved