Ο Αρναούτογλου αποκαλύπτει τον λόγο που είπε το «ναι» στο Nomads και το κίνητρο των χρημάτων
Media

Ο Αρναούτογλου αποκαλύπτει τον λόγο που είπε το «ναι» στο Nomads και το κίνητρο των χρημάτων

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά την αποκάλυψη ότι εδώ και καιρό έχει χωρίσει από την μητέρα του παιδιού του Κατερίνα Κόκλα, αποκάλυψε τον λόγο που είπε το ναι για να παρουσιάζει το Nomads αλλά και το κατά πόσο ήταν κίνητρο οι χρηματικές του απολαβές! 

Έπειτα από πολλά χρόνια αποφασίζεις να παρουσιάσεις ριάλιτι επιβίωσης, παρόλο που είχες δηλώσει ότι το «Survivor» στο Mega σε είχε στιγματίσει αρνητικά. Εκτός από το οικονομικό κίνητρο, ποιος άλλος λόγος σε ώθησε να πεις το «ναι»;

Ήταν πριν 14 χρόνια, όταν δηλαδή ήμουν 30 χρονών. Έβλεπα τα πράγματα διαφορετικά και η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Η ψυχοθεραπέια δεν είχε να κάνει μόνο με το παιχνίδι τότε, αλλά με δεκάδες πράγματα που ευτυχώς βοήθησαν τη ζωή μου και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσοι νιώθουν ότι χρειάζονται κάποιον άνθρωπο να μιλήσουν. Αλλά να πάνε στη σωστή περίοδο. Εννοώ δηλαδή σε περίοδο ηρεμίας και όχι σε περίοδο έντασης, όταν σε όλα υπερβάλλεις. Δεν θυμάμαι να είπα ότι δεν θα ξαναπήγαινα σε κάτι παρόμοιο, γιατί ένα από τα μότο μου είναι το «ποτέ μη λες ποτέ». Όπως και τότε που το «Survivor» ήταν καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα, νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που θα παρουσιάζω την εξέλιξη αυτών των παιχνιδιών, δηλαδή το «Νomads». Όσο για το οικονομικό κίνητρο που λες, έχεις καμιά φίλη στο λογιστήριο του ΑΝΤ1; (σ.σ γελάει).

Μπορεί και να έχω… Για να το θέσω καλύτερα, κάτω από ποιους όρους δέχθηκες να πας στις Φιλιππίνες;

Δεν υπήρχαν όροι. Ο ΑΝΤ1 με τίμησε με την πρότασή του να παρουσιάσω το κι εγώ δέχτηκα. Τι πιο τιμητικό για έναν παρουσιαστή να του προτείνουν ένα τέτοιο concept!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved