Μαρία Χάνου: «Σκέφτομαι την καριέρα στο εξωτερικό»
Media

Μαρία Χάνου: «Σκέφτομαι την καριέρα στο εξωτερικό»

Η Μαρία Χάνου μιλάει για την «Μουρμούρα» και την σκέψη της για Όσκαρ.

Είχατε άγχος για το πώς θα ενταχθείτε σε μια σειρά με σχεδόν παγιωμένους χαρακτήρες;

«Βεβαίως και είχα άγχος. Ακόμα έχω, απλώς λιγότερο τώρα που η σειρά βρίσκεται πια στον αέρα. Προσπαθώ όμως να αποβάλω τις όποιες δυσάρεστες σκέψεις και να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου».

Ταυτοχρόνως θα κάνετε και θέατρο... Πολύ.'Ενας ηθοποιός πρέπει να κάνει πολλά πράγματα σήμερα για να βγάλει τα προς το ζην;

«Χωρίς 2-3 δουλειές δεν βγαίνει η ζωή. Κανείς σήμερα δεν έχει λεφτά, οι μισθοί είναι χαμηλοί και οι ηθοποιοί δεν εξαιρούμαστε απ' όλο αυτό. Αντιθέτως, όλοι ξέρουμε πως το θέατρο κρύβει μεγάλο ρίσκο. Δεν μπορείς να γνωρίζεις εκ των προτέρων αν θα πάει καλά και αν θα πληρωθείς. Ακόμα και η "Μουρμούρα" έχει ρίσκο θεωρητικά, καθώς δεν ξέρω π.χ. ακόμα αν θα αρέσουμε στον κόσμο ως ζευγάρι και αν θα μας κρατήσουν».

Μια και στην αρχή μιλήσαμε γη... Όσκαρ, σας πέρασε ποτέ από το μυαλό μια καριέρα στο εξωτερικό;

«Το έχω σκεφτεί. Κυρίως η μητέρα μου με ωθεί σε τέτοιες σκέψεις. Να κάνω σεμινάρια υποκριτικής, να πάω σε σχολή στο εξωτερικό, να δω παραστάσεις... Το έψαξα κι εγώ, έφτασα ως ένα σημείο, αλλά μετά τρόμαξα. Τρόμαξα την απόσταση, το να βρεθώ σε ξένο τόπο, με ξένους ανθρώπους, μακριά από τους δικούς μου. Μπορεί να μην ήταν η σωστή στιγμή, δεν ξέρω. Δεν αποκλείω όμως τίποτα για το μέλλον» εξήγησε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved