Nomads: Φώτης Φιλιππόπουλος: Αποκάλυψε τον λόγο που συμμάχησαν με τον Ωκεανό
Media

Nomads: Φώτης Φιλιππόπουλος: Αποκάλυψε τον λόγο που συμμάχησαν με τον Ωκεανό

Ο Φώτης Φιλιππόπουλος αποκάλυψε τον λόγο που συμμάχησε η Ζούγκλα με τον Ωκεανό και όχι με την ομάδα της Φωτιάς.

Η συμμαχία σας με τον Ωκεανό έκανε έξαλλη την ομάδα της Φωτιάς. Ήταν εντός κανονισμών αυτή η συμμαχία;

«Βέβαια, ήταν ξεκάθαρο ότι σε αυτό το παιχνίδι υπήρχε η δυνατότητα, αν θέλουμε να συνεργαστούμε. Οι αρχηγοί των ομάδων ανέλαβαν τη συνεννόηση. Εγώ ήμουν στρατιώτης στην ομάδα. Αυτό ήταν κανονισμός του παιχνιδιού, δεν ήταν κάποια υπόγεια συμφωνία»

Για ποιο λόγο συμμαχήσατε με τον Ωκεανό και όχι με τη Φωτιά;

«Δεν το γνωρίζω αυτό, καθώς δεν συμμετείχα στις συζητήσεις, απλώς ακολούθησα τη γραμμή της ομάδος ως παίκτης αυτής. Και μάλιστα αν πήγαινα ενάντια στην ομάδα θα επιβεβαιωνόταν ο ισχυρισμός ότι δεν κόλλαγα μαζί της. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν αισθανόμουν άνετα με αυτό, γιατί ήταν ένας πρωτόγνωρος κανονισμός»

Η μεγαλύτερη δυσκολία;

«Δεν ήταν ούτε η πείνα ούτε οι συνθήκες που με δυσκόλεψαν τόσο όσο το κοινωνικό κομμάτι με όλα αυτά τα οποία είδαμε. Αισθάνθηκα ότι κατά διαστήματα υπήρξα αποδέκτης τυπικών ή και άτυπων συμπεριφορών bullying. Τα οποία ωστόσο ξεπέρασα και θέλω να περάσω και το μήνυμα στους ανθρώπους που είναι αποδέκτες τέτοιων συμπεριφορών στη ζωή ότι δεν πρέπει να χάνουν το κουράγιο τους και το χαμόγελο τους. Πρέπει να κάνουν την υπέρβαση και να δουν με συμπάθεια αυτή τη συμπεριφορά, όσο άδικη και αν είναι, γιατί μπορεί να πηγάζει από πράγματα του παρελθόντος τα οποία δεν γνωρίζουμε. Αυτό μου έδωσε ουσιαστικά το θάρρος να συνεχίσω και να διατηρήσω το χαμόγελο στο πρόσωπο μου, καθώς και το γεγονός ότι με έβλεπε και η κόρη μου και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να της δείξω ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε και στις δύσκολες συνθήκες»

Τι σου είπε η κόρη σου στο πρώτο τηλεφώνημα;

«Μου είπε ότι με αγαπάει πολύ και συνέχισε: «Έλα, μπαμπά, άντε φτάνει τώρα, γύρνα πίσω»

Συμμετείχες για την εμπειρία ή για το έπαθλο;

«Όχι για το έπαθλο. Η συμμετοχή μου είχε να κάνει με το ότι είναι καλό ανά διαστήματα, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, να βγαίνεις από το comfort zone και να προκαλείς τον εαυτό σου σε πρωτόγνωρες συνθήκες, ώστε να γυρίζεις πίσω στη ζωή σου δυνατότερος. Αυτό έχει να κάνει με την καλλιέργεια και αξιοποίηση της τεράστιας ισχύος που κρύβει μέσα της η τρωτότητα» εξήγησε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved