Bahar: Η Φιγκέν και η Μπαχάρ βρίσκονται στα χέρια του Σεϊφί και κινδυνεύουν
Media

Bahar: Η Φιγκέν και η Μπαχάρ βρίσκονται στα χέρια του Σεϊφί και κινδυνεύουν

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, o Αρντά μαθαίνει το ψέμα που του έλεγε η Εφσούν εδώ και πέντε χρόνια και χάνεται η γη κάτω απ' τα πόδια του.

Η συνείδησή του δεν του επιτρέπει να κρύβει αυτή την αλήθεια από τους πραγματικούς γονείς της Νουράν. Έχει έρθει η ώρα για την Εφσούν να αποχαιρετήσει και να αποχωριστεί την πολυαγαπημένη της Νουράν.

Ο Ατές είναι πολύ κοντά στο να εκδικηθεί τον Κενάν με τη βοήθεια της αστυνομίας. Ο Κενάν, όμως, είναι πάλι τυχερός και καταφέρνει να ξεφύγει. Έχοντας, όμως, μια σημαντική απώλεια. Η Νεχίρ εξακολουθεί να μη θέλει να πιστέψει πως ο θείος της είναι ένας δολοφόνος. Ο Σεϊφί από τη Σινώπη, καταφέρνει να βρει τη Φιγκέν στο σπίτι της Μπαχάρ.

Είναι αποφασισμένος να την εκδικηθεί για το ξύλο που έφαγε από εκείνη. Η Φιγκέν και η Μπαχάρ βρίσκονται στα χέρια του Σεϊφί και κινδυνεύουν. Μια απότομη κίνηση με την αγανάκτηση και την αποφασιστικότητα της Μπαχάρ θα δώσει ένα τέλος σ' αυτή την ιστορία.Ο Αρντά αποφασισμένος να πει όλη την αλήθεια στην Μπαχάρ, ξεκινά από το σπίτι για να της μιλήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved