Bahar: Μια  άφιξη  θα προκαλέσει έκπληξη για μερικούς και ενόχληση για άλλους
Media

Bahar: Μια άφιξη θα προκαλέσει έκπληξη για μερικούς και ενόχληση για άλλους

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Εφσούν επιμένει με την ελπίδα πως θα του αλλάξει γνώμη και τον ακολουθεί.

Η Μπαχάρ έχει αποφασίσει ότι πρέπει να αποχαιρετήσει την κόρη της για να ηρεμήσει και έτσι πηγαίνει στο νεκροταφείο. Εκεί θα τη συναντήσουν η Εφσούν και ο Αρντά, γεμάτη δάκρυα, να κλαίει πάνω απ' τον τάφο της κόρης της που νομίζει ότι έχει πεθάνει. Η Εφσούν επηρεάζεται από την εικόνα και πείθεται για να πει την αλήθεια στην Μπαχάρ.

Ζητά, όμως, μια χάρη από τον Αρντά... Να περάσουν μια γεμάτη τελευταία μέρα με τη Νουράν. Ο Αρντά δέχεται να κάνει αυτή τη χάρη στην Εφσούν, αλλά και στον εαυτό του επίσης. Μια υπέροχη μέρα περιμένει τη Νουράν. Η επιστροφή του Μεχμέτ Εμίρ στην έπαυλη, αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα για την οικογένεια Αταχάν. Η πρώτη του συνάντηση, όμως, με την Τζεμρέ, δεν θα είναι τόσο ευχάριστη. Λίγο αργότερα από τον Μεχμέτ Εμίρ, καταφθάνει στην έπαυλη και η Χαριγιέ, η πεθερά της Μουγκιέ.

Έχει φέρει μαζί της όλα της τα πράγματα προκειμένου να εγκατασταθεί στην έπαυλη, όπως τα είχαν συμφωνήσει με τη Μουγκιέ. Αυτή η άφιξη, θα προκαλέσει έκπληξη για μερικούς και ενόχληση για κάποιους άλλους. Οι γυναίκες της έπαυλης, μαζί με την Χαριγιέ, είναι ενωμένες εναντίον στη Τζεμρέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved