Bahar: Η Μπαχάρ μαθαίνει πως η Ζουχάλ είναι απατεώνας
Media

Bahar: Η Μπαχάρ μαθαίνει πως η Ζουχάλ είναι απατεώνας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Bahar, η Τζεμρέ θα αποπειραθεί να ξεμπροστιάσει την Εφσούν και τη Χιούλγια, αλλά δεν θα εισακουστεί, διότι έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη του Μεχμέτ Εμίρ.

Έχει έρθει η μέρα για το γκαλά της σειράς της Ζεϊνέπ. Η Γκανιμέτ ετοιμάζεται με μεγάλη αγωνία και χαρά για να παραβρεθεί στην εκδήλωση που γίνεται προς τιμήν της κόρης της, αλλά η βραδιά θα κυλήσει πολύ διαφορετικά από ότι επιθυμούσε.

Η Νουράν ακούει τη συνομιλία της Εφσούν με την Τεγιά και καταλαβαίνει πως οι γονείς της ετοιμάζονται να τη στείλουν κάπου μακριά απ' το σπίτι. Ως αντίδραση, φέρνει τα πάνω κάτω για να τους αλλάξει γνώμη. Η Εφσούν με τον Αρντά, καταφέρνουν προς το παρόν να την καθησυχάσουν, αλλά τα ψέματα δεν κρατάνε για πάντα. Η Μπαχάρ μαθαίνει πως η Ζουχάλ είναι απατεώνας και δεν είναι πραγματική νοσοκόμα. Μ' αυτό το νέο, αρχίζει και την υποψιάζεται πιο πολύ.

Πηγαίνοντας να ενημερώσει τον Ατές για αυτό το νέο, τον πετυχαίνει σε μια ακατάλληλη στιγμή. Ο επόμενος προορισμός, είναι η έπαυλη. Θα ζητήσει λογαριασμό από την Εφσούν και τη Σουλτάν και θα απαιτήσει να μάθει τι απέγινε το παιδί της. Η Εφσούν έχει στριμωχτεί πλέον στη γωνία. Η αποκάλυψη είναι αναπόφευκτη. Έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved